Bericht versturen
products

Van de Testkit for hepatitis B van bloedcombo de Snelle HIV van het Virushbsag HCV Syfilis TP van AIDS

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO
Modelnummer: HBsAg, HCV, HIV & Syfilis
Min. bestelaantal: 10000pcs
Prijs: $0.60-1.0/pcs
Verpakking Details: 25tests/box
Levertijd: 5-20 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000Pcs/Day
Gedetailleerde informatie
Testparameter: HBsAg, HCV, HIV (AIDS) & Syfilis (TP) Principe: Immunochromatography
Steekproef: Het Plasma van het geheel Bloedserum Temperatuur: 2-30℃
Oorsprongsland: CHINA Lees tijd: 10-15mins
Hoog licht:

Snelle de Testuitrusting van bloedcombo

,

Uitrusting van de HBsAghcv Combo de Snelle Test

,

HIV Snelle de Testuitrusting van Syfiliscombo


Productomschrijving

Hepatitisb Virus HBsAg, HCV, HIV (AIDS) de Snelle Test Combo & van het Syfilis (TP) Bloed

BESTEMMING

HBsAg, HCV, HIV & de Syfilis Snelle Test Combo zijn snelle visuele immunoassay voor de kwalitatieve, vermoedelijke opsporing van HBsAg, antilichamen aan HCV, antilichamen aan HIV? 1/hiv-2 en antilichamen aan Treponema - pallidum (TP) in menselijk geheel Bloed, serum of plasmaspecimens.

Voor kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

PRINCIPE

De Snelle Test van HBsAg ontdekt HBsAg door visuele interpretatie van kleurenontwikkeling in de interne strook. De antilichamen anti-HBsAg zijn geïmmobiliseerd op het testgebied van het membraan. Tijdens het testen die, reageert het specimen met antilichamen anti-HBsAg aan gekleurde deeltjes worden vervoegd en precoated op het steekproefstootkussen van de test. Het mengsel migreert dan door het membraan door capillaire actie, en staat met reagentia op het membraan in wisselwerking. Als er genoeg HBsAg in het specimen zijn, zal een gekleurde band zich bij het testgebied van het membraan vormen. De aanwezigheid van deze gekleurde band wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. De verschijning van een gekleurde band bij het controlegebied dient als procedurecontrole erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

De Snelle Test van HCV ontdekt antilichamen aan HCV door visuele interpretatie van kleurenontwikkeling in de interne strook. Eiwita is geïmmobiliseerd op het testgebied van het membraan. Tijdens het testen, reageert het specimen met recombinant die HCV-antigeen aan gekleurde deeltjes wordt vervoegd en precoated op het steekproefstootkussen van de test. Het mengsel migreert dan door het membraan door capillaire actie en staat met reagentia op het membraan in wisselwerking. Als er voldoende HCV-antilichamen in het specimen zijn, zal een gekleurde band zich bij het testgebied van het membraan vormen. De aanwezigheid van deze gekleurde band wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. De verschijning van een gekleurde band bij het controlegebied dient als procedurecontrole erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

HIV 1/2 Snelle Test ontdekt antilichamen aan hiv-1/hiv-2 door visuele interpretatie van kleurenontwikkeling in de interne strook. De recombinante HIV antigenen zijn geïmmobiliseerd op het testgebied van het membraan. Tijdens het testen die, reageert het specimen met HIV antigeen aan gekleurde deeltjes wordt vervoegd en precoated op het steekproefstootkussen van de test. Het mengsel migreert dan door het membraan door capillaire actie en staat met reagentia op het membraan in wisselwerking. Als er voldoende hiv-1/hiv-2 antilichamen in het specimen zijn, zal een gekleurde band zich bij het testgebied van het membraan vormen. De aanwezigheid van deze gekleurde band wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. De verschijning van een gekleurde band bij het controlegebied dient als procedurecontrole erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

De Syfilis Snelle Test ontdekt antilichamen aan Treponema - pallidum (TP) door visuele interpretatie van kleurenontwikkeling in de interne strook. De specifieke recombinante TP-antigenen zijn geïmmobiliseerd op het testgebied van het membraan. Tijdens het testen, reageert het specimen met recombinant TP-Specifiek die antigeen aan gekleurde deeltjes wordt vervoegd en precoated op het steekproefstootkussen van de test. Het mengsel migreert dan door het membraan door capillaire actie en staat met reagentia op het membraan in wisselwerking. Als er voldoende antilichamen aan Treponema - pallidum (TP) in het specimen zijn, zal een gekleurde band zich bij het testgebied van het membraan vormen. De aanwezigheid van deze gekleurde band wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. De verschijning van een gekleurde band bij het controlegebied dient als procedurecontrole erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

HOOFDinhoud

Snelle Testcassette in Zak

Buffer

Beschikbaar druppelbuisje

Bijsluiter

 

SRORAGE

Opslag zoals die in de verzegelde zak bij kamertemperatuur wordt verpakt of gekoeld (2-30°C).

De test is stabiel door de vervaldatum op de verzegelde zak wordt gedrukt die.

De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven.

BEVRIES NIET.

Gebruik niet voorbij de vervaldatum.

 

VERRICHTING
Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).
1.Remove de test van zijn verzegelde zak, en plaatst het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.
2.Using het verstrekte beschikbare druppelbuisje, brengt 2 dalingen van serum/plasma goed naar specimen (s) van de cassette over, dan begin de tijdopnemer.
OF
De overdracht 1 daling van geheel bloedspecimen aan elk specimen goed (s) van de cassette met het verstrekte beschikbare druppelbuisje, voegt dan 1 daling van buffer toe en begint de tijdopnemer.
OF
Sta 2 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed toe om in het centrum van elk specimen goed (s) op de cassette te vallen, dan voeg 1 daling van buffer toe en begin de tijdopnemer.
Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.
Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.
3. Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

Van de Testkit for hepatitis B van bloedcombo de Snelle HIV van het Virushbsag HCV Syfilis TP van AIDS 0

 

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708