Bericht versturen
products

Geheel Bloedhiv 1/2 en de Uitrustingshiv 1/2 van de Syfilistp Snelle Test Snelle Testuitrusting

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO
Modelnummer: HIV&SYP
Min. bestelaantal: 10000pcs
Prijs: $0.30-0.50/pcs
Verpakking Details: 40test/box
Levertijd: 5-20 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000Pcs/Day
Gedetailleerde informatie
Lees tijd: 10-15mins Testparameter: HIV1/2, Syfilis TP
Principe: Immunochromatography Opslag: Kamertemperatuur 2-30℃
Oorsprong: CHINA Steekproef: Het Plasma van het geheel Bloedserum
Hoog licht:

HIV SYP Snelle Testuitrusting

,

Geheel Bloedhiv 1/2 Snelle Testuitrusting

,

15mins HIV 1/2 Snelle Testuitrusting


Productomschrijving

Menselijke Immunodeficiency Virushiv 1/2 en Syfilistreponema - pallidum Tp-Gehele Bloed van de Duo Snelle Test

BESTEMMING

HIV 1/2 & de Syfilis (TP) Snelle Test zijn snelle visuele immunoassay voor de kwalitatieve, vermoedelijke opsporing van antilichamen aan hiv-1/hiv-2 en antilichamen aan Treponema - pallidum (TP) in menselijk geheel Bloed, serum of plasmaspecimens. Deze uitrusting is voorgenomen voor gebruik als hulp in de diagnose van HIV besmetting.

PRINCIPE
HIV 1/2 Snelle Test ontdekt antilichamen aan hiv-1/hiv-2 en Treponema - pallidum (TP) door visuele interpretatie van kleurenontwikkeling in de interne strook.
De recombinante HIV antigenen zijn geïmmobiliseerd op het testgebied van het membraan. Tijdens het testen die, reageert het specimen met HIV antigeen aan gekleurde deeltjes wordt vervoegd en precoated op het steekproefstootkussen van de test. Het mengsel migreert dan door het membraan door capillaire actie en staat met reagentia op het membraan in wisselwerking. Als er voldoende hiv-1/hiv-2 antilichamen in het specimen zijn, zal een gekleurde band zich bij het HIV testgebied van het membraan vormen. De aanwezigheid van deze gekleurde band wijst op een positief HIV resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst.
De specifieke recombinante TP-antigenen zijn geïmmobiliseerd op het testgebied van het membraan. Tijdens het testen, reageert het specimen met recombinant TP-Specifiek die antigeen aan gekleurde deeltjes wordt vervoegd en precoated op het steekproefstootkussen van de test. Het mengsel migreert dan door het membraan door capillaire actie en staat met reagentia op het membraan in wisselwerking. Als er voldoende antilichamen aan Treponema - pallidum (TP) in het specimen zijn, zal een gekleurde band zich bij het SYP testgebied van het membraan vormen. De aanwezigheid van deze gekleurde band wijst op een positief SYP resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst.
De verschijning van een gekleurde band bij het c-controlegebied dient als procedurecontrole erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

HOOFDinhoud

Snelle Testcassette in Zak

Buffer

Beschikbaar druppelbuisje

Bijsluiter

 

VOORZORGSMAATREGELEN

  • Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro. Gebruik niet na vervaldatum.
  • Eet niet, drink of rook in het gebied waar de specimens of de uitrustingen worden behandeld.
  • Behandel alle specimens alsof zij besmettelijke agenten bevatten. Neem gevestigde voorzorgsmaatregelen tegen microbiologische gevaren door het testen waar en volg de standaardprocedures voor juiste verwijdering van specimens.
  • Slijtage beschermende kleding zoals laboratoriumlagen, beschikbare handschoenen en de ogenbescherming wanneer de specimens worden getest.
  • De vochtigheid en de temperatuur kunnen resultaten ongunstig beïnvloeden.
  • De gebruikte test zou volgens lokale verordeningen moeten worden verworpen.

 

SRORAGE

Opslag zoals die in de verzegelde zak bij kamertemperatuur wordt verpakt of gekoeld (2-30°C).

De test is stabiel door de vervaldatum op de verzegelde zak wordt gedrukt die.

De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven.

BEVRIES NIET.

Gebruik niet voorbij de vervaldatum.

 

VERRICHTING
Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).
1.Remove de test van zijn verzegelde zak, en plaatst het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.
2.Using het verstrekte beschikbare druppelbuisje, brengt 2 dalingen van serum/plasma goed naar specimen (s) van de cassette over, dan begin de tijdopnemer.
OF
De overdracht 1 daling van geheel bloed specimen aan specimen goed (s) van de cassette met het verstrekte beschikbare druppelbuisje, voegt dan 1 daling van buffer toe en begint de tijdopnemer.
OF
Sta 2 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed toe om in het centrum van specimen goed (s) op de cassette te vallen, dan voeg 1 daling van buffer toe en begin de tijdopnemer.
Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.
Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.
3. Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

Geheel Bloedhiv 1/2 en de Uitrustingshiv 1/2 van de Syfilistp Snelle Test Snelle Testuitrusting 0

 

 

 

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708