Bericht versturen
products

Snelle van de de Urinekop van de multi-Drugtest AMP/van de de Cassetteuitrusting STAAFbup/BZO/COC/WIEG ETG/FYL/K2/KET/MAM/MDMA

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO, CE, FDA
Modelnummer: Dwx-HOND
Min. bestelaantal: 1000 eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1pc/pouch, 100pcs/carton
Levertijd: in 20 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, L / C
Levering vermogen: 100.000 eenheden/Dag
Gedetailleerde informatie
Certificaat: ISO, CE Gebruik: Beroeps of Autoverificatie
Houdbaarheid:: 24 maanden Opslag: kamertemperatuur
Oorsprong: CHINA Type: Urinekop of multi-Drugcassette
Specimen: Urine Lezingstijd: 5 Mins
Hoog licht:

clinical diagnostic reagents

,

abx chemicals


Productomschrijving

Snelle de Urinekop van de multi-Drug 2-12 Test, Snelle Testcassette

2-12 combinatie volgende drugs: AMP/STAAFbup/BZO/COC/WIEG ETG/FYL/K2/KET/MAM/MDMA

 

De snelle multi-Drug 2-12 Test is een snelle, onderzoekstest voor de kwalitatieve opsporing van veelvoudige drugs en drugmetabolites in menselijke urine op gespecificeerde afgesneden niveaus.

Voor professioneel slechts gebruik. Voor kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

[BESTEMMING]

De snelle multi-Drug 2-12 Test is een immuno-chromatografische analyse voor de kwalitatieve die bepaling van de aanwezigheid van drugs in de hieronder lijst worden vermeld.

Drug (Herkenningsteken) Kalibermeter Snijd niveau af
Amfetamine (AMPÈRE) D-amfetamine 1000ng/mL
Barbituraten (BAR) Secobarbital 300 ng/mL
Buprenorphine (BUP) Buprenorphine 10 ng/mL
Benzodiazepines (BZO) Oxazepam 300 ng/mL
Cocaïne (COC) Benzoylecgonine 300 ng/mL
Cotinine (WIEG) Cotinine 200 ng/mL
Ethylglucuronide (ETG) Ethyl - glucuronide 500 ng/mL
Fentanyl (FYL) Fentanyl 200 ng/mL
Synthetische Cannabinoid (K2) Jwh-018 PantanoicAcid 50 ng/mL
Ketamine (KET) Ketamine 1000ng/mL
6-Aoetylmorphine (MAM) 6-Aoetylmorphine 10 ng/mL
Methylenedioxymethamphetamine - vervoering (MDMA) 3,4-Methylenedioxymethamphetamine HCl (MDMA) 500 ng/mL

 

De test u kocht kan voor om het even welke die combinatie drugs testen in de lijst hierboven worden vermeld. Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. De gaschromatografie/de Massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden vermeld.

 

[SAMENVATTING]

Amfetamine (AMPÈRE)

De amfetamine en de structureel verwante „ontwerper“ drugs zijn sympathomimetic aminen de waarvan biologische gevolgen machtige centraal zenuwstelsel (CNS) stimulatie, anorexie, hyperthemic, en cardiovasculaire eigenschappen omvatten. Zij worden gewoonlijk intraveneously genomen mondeling, of door te roken. De amfetaminen worden gemakkelijk geabsorbeerd van het maagdarmkanaal en of door de lever of afgescheiden onveranderd in de urine dan gedesactiveerd. De methamfetamine wordt gedeeltelijk gemetaboliseerd aan amfetamine en zijn belangrijke actieve metabolite. De amfetaminen verhogen het harttarief en de bloeddruk, en onderdrukken de eetlust. Sommige studies wijzen erop dat het zware misbruik in permanente schade aan bepaalde essentiële zenuw kan resulteren structureel in de hersenen. De gevolgen van Amfetaminen duren over het algemeen 2-4 uren na gebruik en de drug heeft een halveringstijd van 4-24 uren in het lichaam. Ongeveer worden 30% van amfetaminen afgescheiden in de urine in onveranderde vorm, met de rest zoals hydroxylated en deaminated derivaten. Het kan in de urine 1 tot 2 dagen na gebruik worden ontdekt.

 

BARBITURATEN (BAR)

De barbituraten zijn centraal zenuwstelselkalmeringsmiddelen. Zij worden gewoonlijk beheerd mondeling maar soms intramusculair en intraveneus ingespoten. De barbituraten strekken zich van short-acting (ongeveer 15 minuten, zoals secobarbital) uit aan lang-handelt (24 uren of langer, zoals Fenobarbital). Short-acting barbituraten worden uitgebreid gemetaboliseerd in het lichaam, terwijl de lang-handelt afgescheiden hoofdzakelijk onveranderd zijn. De barbituraten veroorzaken waakzaamheid, waken, verhoogde energie, verminderde honger, en een algemeen gevoel van goed - zijnd. De grote dosissen Barbituraat konden tolerantie en fysiologisch gebiedsdeel ontwikkelen en tot zijn misbruik leiden.

 

Buprenorphine (BUP)

Buprenorphine is een machtig die pijnstillend middel vaak in de behandeling van opioid verslaving wordt gebruikt. De drug wordt verkocht onder de handelsnamen Subutex™, Buprenex™, Temgesic™ en Suboxone™, die Buprenorphine-HCl alleen of in combinatie met Naloxone-HCl bevatten. Therapeutisch, wordt Buprenorphine gebruikt als substitutiebehandeling voor opioid verslaafden. De substitutiebehandeling is een vorm van medische behandeling aan opiate verslaafden (hoofdzakelijk heroïneverslaafden) wordt aangeboden op een gelijkaardige of identieke substantie aan de normaal gebruikte die drug worden gebaseerd. In substitutietherapie, is Buprenorphine zo efficiënt zoals Methadon maar toont een lager niveau van fysieke afhankelijkheid aan. De concentraties van vrije Buprenorphine en Norbuprenorphine in urine kunnen minder dan 1 ng/ml na therapeutisch beleid zijn, maar kunnen zich tot 20 ng/ml in misbruik situations.3 uitstrekken de plasmahalveringstijd van Buprenorphine 2-4 hours.3 is terwijl de volledige verwijdering van één enkele dosis de drug kan nemen zolang 6 dagen, het venster van opsporing voor de ouderdrug in urine om ongeveer 3 dagen wordt verondersteld te zijn. Het wezenlijke misbruik van Buprenorphine is ook gemeld in vele landen waar diverse formulieren van de drug beschikbaar zijn. De drug is afgeleid van wettige kanalen door diefstal, arts het winkelen, en frauduleuze voorschriften, en misbruikt via intraveneuze, sublingual, intranasal en inhalatieroutes.

 

BENZODIAZEPINES (BZO)

Benzodiazepines zijn een klasse van drugs die vaak therapeutisch als anxiolytics, middelen tegen stuipen en kalmerende slaapmiddelen worden gebruikt. Benzodiazepines vertonen hun aanwezigheid door analgesie, slaperigheid, verwarring, verminderde reflexen, het verminderen van lichaamstemperatuur, ademhalingsdepressie, blokkade van adrenocortical reactie, en een daling van randweerstand zonder een effect op de hartindex. De belangrijkste wegen van verwijdering zijn de nieren (urine) en de lever waar het aan glucuronic zuur wordt vervoegd. De grote dosissen Benzodiazepines konden tolerantie en fysiologisch gebiedsdeel ontwikkelen en tot zijn misbruik leiden. Slechts worden de spoorhoeveelheden (minder dan 1%) Benzodiazepines afgescheiden onveranderd in de urine, is de meesten van Benzodiazepines in urine vervoegde drug. Oxazepam, gemeenschappelijke metabolite van vele benzodiazepines, blijft opspoorbaar in urine maximaal één week, die Oxazepam maakt een nuttige teller van Benzodiazepines misbruikt.

 

Cocaïne (COC)

De cocaïne uit bladeren van cocainstallatie wordt afgeleid, is een machtige centraal zenuwstelselstimulans en een lokaal verdovingsmiddel dat. Onder de psychologische die gevolgen door cocaïne worden veroorzaakt te gebruiken zijn euforie, vertrouwen en een betekenis van verhoogde energie, gecombineerd met verhoogd harttarief, uitzetting van de leerlingen, koorts, trillingen en het zweten. De cocaïne wordt afgescheiden in urine hoofdzakelijk als benzoylecgonine in een korte periode.

 

Cotinine (WIEG)

Cotinine is metabolite in de eerste fase van nicotine, een giftige alkaloïde die stimulatie van de autonome peesknopen en het centrale zenuwstelsel wanneer in mensen veroorzaakt. De nicotine is een drug waaraan vrijwel elk lid van de tabak-rokende maatschappij hetzij door direct contact of tweedehandse inhalatie wordt blootgesteld. Naast tabak, is de nicotine ook in de handel verkrijgbaar als actief ingrediënt in het roken vervangingstherapie zoals nicotinegom, transdermal flarden en neusnevels. In een urine van 24 uur, ongeveer wordt 5% van een nicotinedosis afgescheiden als onveranderde drug met 10% als cotinine en 35% als hydroxycotinine; de concentraties van andere metabolites worden verondersteld om van minder dan 5% rekenschap te geven. Terwijl cotinine om inactieve metabolite wordt verondersteld te zijn, is het verwijderingsprofiel is stabieler dan dat van nicotine die grotendeels PH-afhankelijke urine is. Dientengevolge, wordt cotinine beschouwd als een goede biologische teller voor het bepalen van nicotinegebruik.

 

Ethylglucuronide (ETG)

Ethylglucuronide (EtG) is directe metabolite van alcohol. De aanwezigheid in urine kan worden gebruikt om recente alcoholopname te ontdekken, zelfs nadat de alcohol niet meer meetbaar is. De traditionele laboratoriummethodes ontdekken de daadwerkelijke alcohol in het lichaam, dat op huidige opname binnen de afgelopen uren wijst (afhankelijk van hoeveel werd verbruikt). De aanwezigheid van EtG in urine is een definitieve indicator dat het in de urine 3 tot 4 dagen kan worden ontdekt na het drinken van alcohol, zelfs wordt de alcohol geëlimineerd van het lichaam. Daarom is EtG een nauwkeurigere indicator van de recente opname van alcohol dan metend voor de aanwezigheid van alcohol zelf. De EtG-test kan in de diagnose van het dronken drijven en alcoholisme helpen, dat belangrijke betekenis in de gerechtelijke identificatie en het algemeen medische onderzoek heeft.

 

Fentanyl (FYL)

Fentanyl is een machtig, synthetisch verdovend pijnstillend middel met een snel begin en korte duur van actie. Het is sterke agonist bij de μ-opioid receptoren. Historisch is het gebruikt om doorbraakpijn te behandelen en algemeen gebruikt in pre-procedures als pijnverlichter evenals verdovingsmiddel in combinatie met benzodiazepine. Het is ongeveer 80 tot 100 keer meer machtig dan morfine en ruwweg 15 tot 20 keer meer machtig dan heroïne.

 

Synthetische Cannabinoid (K2)

Sinds 2004, worden de kruidenmengsels zoals ‚Kruid‘ verkocht in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en andere Europese landen hoofdzakelijk via Internet-winkels. Hoewel verklaard als wierook, worden zij gerookt zoals ‚bio-drugs‘ door de consumenten. In overeenkomstige bloggen, meldden de druggebruikers cannabis-als gevolgen na het roken. Deze producten genieten van grote populariteit in het bijzonder onder jongere mensen, aangezien tot nu toe de mengsels in hoofdwinkels en via Internet in vele landen zonder leeftijdsbeperking worden verkocht. Jwh-018 werden ontwikkeld en werden geëvalueerd in fundamenteel wetenschappelijk onderzoek om de verhoudingen te bestuderen van de structuuractiviteit met betrekking tot de cannabinoidreceptoren. JWH073 is geïdentificeerd in talrijke kruidenproducten, zoals „Kruid“, „K2“, K3“ en anderen. Deze producten kunnen voor hun psychoactieve gevolgen worden gerookt.

 

Ketamine (KET)

De ketamine is een short-acting „scheidend“ verdovingsmiddel toe te schrijven aan zijn capaciteit om waarneming van sensatie te scheiden. Het heeft ook hallucinogene en painkilling kwaliteiten die schijnen om mensen op zeer verschillende manieren te beïnvloeden. De ketamine is chemisch verwant met PCP (‚Angel Dust‘). De ketamine wordt nu en dan beheerd aan mensen maar meer in het algemeen, door dierenartsen voor huisdierenchirurgie gebruikt. Over het algemeen wordt de straat K het vaakst afgeleid in vloeibare vorm van de medische leveranciers van dierenartsen de bureaus of. De ketamine vergt over het algemeen 1-5 minuten om van kracht te worden. De gesnurkte ketamine duurt een weinig langer 5-15 minuten. Afhankelijk van hoeveel en hoe onlangs men heeft gegeten, kan de mondelinge ketamine tussen 5 en 30 minuten nemen om van kracht te worden. De primaire gevolgen van ketamine duren ongeveer 30-45 minuten indien ingespoten, 45-60 minuten wanneer gesnurkt, en 1-2 uren indien mondeling gebruikt. Het Beleid van de Drughandhaving rapporteert dat de drug het lichaam maximaal 24 uren kan nog beïnvloeden.

 

6-Aoetylmorphine (MAM)

6-Monoacetylmorphine (6-MAM) of acetylmorphine 6 (6-AM) is één van drie actieve metabolites van heroïne (diacetylmorphine), anderen die morfine en veel minder actieve monoacetylmorphine zijn 3 (3-MAM). 6-MAM wordt snel gecreeerd van heroïne in het lichaam, en dan of wordt gemetaboliseerd in morfine of in de urine afgescheiden. 6-MAM blijft in de urine voor neen meer dan 24 uren. Zo moet een urinespecimen spoedig na het laatste heroïnegebruik worden verzameld, maar de aanwezigheid van 6-MAM waarborgt dat de heroïne in feite zo onlangs zoals binnen de laatste dag werd gebruikt. 6-MAM wordt natuurlijk gevonden in de hersenen, maar in dergelijke kleine hoeveelheden dat de opsporing van deze samenstelling in urine waarborgt vrijwel dat de heroïne onlangs is verbruikt.

 

Methylenedioxymethamphetamine - vervoering (MDMA)

MDMA behoort tot een familie van kunstmatige drugs. Zijn verwanten omvatten MDA (methylenedioxyamphetamine), en MDEA (methylenedioxyethylamphetamine). Zij allen delen de amfetamine-als gevolgen. MDMA is een stimulans met hallucinogene die tendensen als empathogen worden beschreven aangezien het stemming-veranderende chemische producten, zoals het cartooning en l-Dopa vrijgeeft, en kan gevoel van liefde en vriendelijkheid produceren. De nadelige gevolgen van MDMA-gebruik omvatten opgeheven bloeddruk, hyperthermie, bezorgdheid, paranoia en slapeloosheid. MDMA wordt beheerd of door mondelinge opname of intraveneuze injectie. De gevolgen van MDMA beginnen 30 minuten na opname, piek in een uur en duren 2 – 3 uren.

 

[PRINCIPE]

De snelle multi-Drug 2-12 Test is concurrerende immunoassay die aan het scherm voor de aanwezigheid van diverse drugs en drugmetabolites in urine wordt gebruikt. Het is chromatografisch absorberend die apparaat waarin, drugs binnen een urinesteekproef, concurrerend aan een beperkt aantal verenigde de bandplaatsen van het drug monoclonal antilichaam (muis) wordt gecombineerd.

 

Wanneer de test wordt geactiveerd, wordt de urine geabsorbeerd in elke teststrook door capillaire actie, mengelingen met de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam, en stroomt over een pre-coated membraan. Wanneer de drug binnen de urinesteekproef onder het opsporingsniveau van de test is, bindt de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam aan respectieve die drug-proteïne de stamverwant in het Testgebied (t) wordt geïmmobiliseerd van de teststrook. Dit veroorzaakt een gekleurde Testlijn in het Testgebied (t) van de strook, die, ongeacht zijn intensiteit, op een negatief testresultaat wijst.

 

Wanneer de niveaus van de steekproefdrug op of boven het opsporingsniveau van de test zijn, bindt de vrije drug in de steekproef aan de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam, die de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam verhinderen aan respectieve die drug-proteïne de stamverwant te binden in het Testgebied (t) wordt geïmmobiliseerd van het apparaat. Dit verhindert de ontwikkeling van een verschillende gekleurde band in het testgebied, die op een inleidend positief resultaat wijzen.

Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière bij het Controlegebied (c), van elke strook schijnen, als de test behoorlijk is uitgevoerd.

 

[WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGSMAATREGELEN]

 • Immunoassay voor kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 • Gebruik niet na vervaldatum.
 • De testcassette zou in de verzegelde zak tot gebruik moeten blijven.
 • De gebruikte testcassette zou volgens lokale verordeningen moeten worden verworpen.

 

[OPSLAG EN STABILITEIT]

 • De uitrusting zou bij 2-30°C tot de vervaldatum moeten worden opgeslagen op de verzegelde zak wordt gedrukt die.
 • De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven.
 • Blijf van direct zonlicht, vochtigheid en hitte weg.
 • Bevries niet.
 • De zorg zou moeten worden genomen om de componenten van de uitrusting tegen verontreiniging te beschermen. Gebruik niet als er bewijsmateriaal van microbiële verontreiniging of precipitatie is. De biologische verontreiniging van het uitdelen van materiaal, containers of reagentia kan tot valse resultaten leiden.

 

[SPECIMENinzameling EN PREPRATION]

 • Verzamel urinesteekproef met een schone, droge container. De urine van de dag op elk ogenblik wordt verzameld die kan worden gebruikt.
 • Voor beste resultaten, testspecimens onmiddellijk na inzameling.
 • De urinespecimens kunnen worden gekoeld en (2-8°C) tot achtenveertig uren worden opgeslagen.
 • Voor langere opslag, bevries de steekproeven (- 20°C of hieronder).
 • Breng bevroren of gekoelde steekproeven aan kamertemperatuur alvorens te testen.

 

[VERRICHTING]

De test moet in kamertemperatuur (15ºC aan 30ºC) zijn

 • De donor verzamelt urinespecimen in een urinekop.
 • Open de verzegelde zak door tearing langs de inkeping. Verwijder de testcassette uit de zak en plaats het op een niveauoppervlakte.
 • Houd het steekproefdruppelbuisje verticaal, en voeg precies drie dalingen van het urinespecimen in de steekproef toe goed.
 • Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten. Zie de hieronder illustratie.

 

[TESTbeperkingen]

1. Deze test is ontwikkeld voor het testen van urine slechts steekproeven. Geen andere vloeistoffen zijn geëvalueerd. Gebruik dit apparaat niet aan testsubstanties buiten urine.

2. Er is een mogelijkheid dat de technische of procedurefouten, evenals de mengende substanties in het urinespecimen onjuiste resultaten kunnen veroorzaken.

3. De vervalste urinesteekproeven kunnen onjuiste resultaten veroorzaken. De sterke oxyderende agenten zoals bleekmiddel (hypochloriet) kunnen druganalyte oxyderen. Als een steekproef van wordt vervalst wordt verdacht, verkrijg een nieuwe steekproef in een verschillende, ongebruikte, kop.

4. Deze test is een kwalitatieve onderzoeksanalyse. Het wordt niet ontworpen om de kwantitatieve concentratie van drugs of het niveau van intoxicatie te bepalen.

5. Een positief resultaat wijst op niveau of intoxicatie, beleidsroute of geen concentratie in urine.

6. Een negatief resultaat kan niet op drug-vrije urine noodzakelijk wijzen. De negatieve resultaten kunnen worden verkregen wanneer de drug maar onder het afgesneden niveau van de test aanwezig is.

 

[KWALITEITSCONTROLE]

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het Controlegebied (c) verschijnen wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren. De kwaliteitscontrole zou met elke nieuwe partij, en om de 30 dagen moeten worden in werking gesteld om opslagstabiliteit te controleren. De positieve en negatieve controle zou de verwachte resultaten moeten geven.

De gebruikers kunnen controlematerialen (bijvoorbeeld van Bedrijf sigma-Aldrich) commercieel verkrijgen. De concentratie van drug in positieve en negatieve controles is ongeveer 50% boven en onder de scheidingsconcentratie van de analyse.

 

[PRESTATIESkenmerken]

Nauwkeurigheid

De vergelijkingsstudies werden uitgevoerd gebruikend Snelle multi-Drug 2-12 Test en in de handel verkrijgbare snelle drugs van misbruiktests. De studies werden uitgevoerd op ongeveer 600 klinische specimens per vorig drugtype bijeengezocht uit de klinische montages. De resultaten waren als volgt:

Formaat % Overeenkomsten met Predikaattest Formaat % Overeenkomsten met Predikaattest
AMPÈRE Positief 100.00% K2 Positief 100.00%
Verbied 99.31% Verbied 99.65%
BAR Positief 100% KET Positief 98.65%
Verbied 99.30% Verbied 99.05%
BUP Positief 100.00% MAM Positief 97.62%
Verbied 98.78% Verbied 99.28%
BZO Positief 100% MDMA Positief 100%
Verbied 99.20% Verbied 99.50%
COC Positief 100.00%

ETG

 

Positief 97.83%
Verbied 99.66% Verbied 99.46%
WIEG Positief 98.55%

FYL

 

Positief 100.00%
Verbied 99.44% Verbied 99.64%

 

Specificiteit en dwarsreactiviteit

Om de specificiteit en de dwarsreactiviteit van de test te testen, werd het testapparaat gebruikt om diverse drugs, drugmetabolites en andere componenten van dezelfde klasse te testen die waarschijnlijk in urine zullen aanwezig zijn. Alle componenten werden toegevoegd aan drug-vrije normale menselijke urine. De volgende structureel verwante samenstellingen veroorzaakten positieve resultaten met de test wanneer getest op niveaus gelijk aan of groter dan de hieronder vermelde concentraties.

Samenstelling

Reactieequivalent

aan scheiding in ng/mL

Samenstelling

Reactieequivalent

aan scheiding in ng/mL

Amfetamine (AMPÈRE)  6-Aoetylmorphine (MAM) 
D-Amphetamin 1.000 6-Monoacetylmorphine (6-MENS) 10
d.l-amfetamine 2.500 Morfine 100
1-amfetamine 50.000 Codeïne 100
(+/-) methylenedioxyamphetamine 3,4 (MDA) 2.000 Hydrocodone 1000
Barbituraten (BAR)  Hydromorphine 1000
Secobarbital 300 Morfine 3 B-D-glucuronide 50
Amobarbital 500 Methylenedioxymethamphetamine - vervoering (MDMA) 
Alphenol 150 D-amfetamine >100000
Aprobarbital 200 (+/-) 3,4-Methylenedioxymethamphetamine (MDMA) 500
Butabarbital 75 3,4-methylenedioxyamphetamine (MDA) 2200
Butalbital 1.500 3,4-Methylenedioxyethylamphetamine (MDEA) 240
Butethal 100 Ketamine (KET) 
Cyclopentobarbital 600 Ketamine 1.000
Pentobarbituraat 700 Norketamine 3.000
Fenobarbital 300 Methoxy-amfetamine 12.500
Buprenorphine (BUP)  Promethazine 25.000
Buprenorphine 10 4 - hydroxyphenyl cyclohexyl piperidine 50.000
Norbuprenorphine 20 Synthetische Cannabinoid (K2) 
Buprenorphine 3-D-glucuronide 15 Jwh-018 Pentanoic Zure metabolite 50
Norbuprenorphine 3-D-glucuronide 200 Jwh-073 Butanoic Zure metabolite 50
Benzodiazepines (BZO)  N-4-Hydroxypentyl jwh-018 16.000
Oxazepam 300 Zure metabolite n-Pentanoic van JAM2201 400
Alprazolam 200 Zure metabolite n-Pentanoic van JWH398 800
α-Hydroxyalprazolam 1100 Metabolite jwh-210 van N (5-carboxypentyl) 5.000
Bromazepam 1000 Jwh-073 3 hydroxypentylmetabolite 5.000
Chlordiazepoxide 2000 Jwh-019 5 hydroxypentylmetabolite 80.000
Clobazam 100 Jwh-018 5 hydroxypentylmetabolite 90.000
Clonazepam 800 Jwh-073 4 hydroxypentylmetabolite 80.000
Clorazepate 200 Cocaïne (COC) 
Delorazepam 1600 Benzoylecgonine 300
Diazepam 200 Cocaïne 800
Estazolam 1000 Cocaethylene 12.500
Flunitrazepam 350 Ecgoninehcl 35.000
Lorazepam 1200 Cotinine (WIEG) 
Midazolam 2500 (-) - Cotinine 200
Nitrazepam 100 (-) - Nicotine 6.250
Nordiazepam 400 Ethylglucuronide (ETG) 
Temazepam 120 Ethyl-β-D-Glucuronide 500
Triazolam 1000 Ethyl-β-D-glucuronide-D5 500
Fentanyl (FYL)     
Fentanyl 200    

 

Mengende substanties

De klinische urinesteekproeven kunnen substanties bevatten die zich potentieel in de test konden mengen. De volgende samenstellingen werden toegevoegd aan drug-vrije urineurine met de concentratie 50% onder en boven de scheiding, respectievelijk. Alle potentiële mengende substanties werden toegevoegd bij een concentratie van 100µg/mL. De urinespecimens werden getest met het testapparaat. Geen van de urinesteekproeven toonde om het even welke afwijking van de verwachte resultaten.

Acetaminophen Chlorothiazide Estrone-3-sulfaat Isoxsuprine Oxymetazoline Sulindac
Acetophenetidin Chlorpheniramine Ethyl-p Ketoprofen Oxytetracycline Tetracycline
Amoxiciline D, l-Chlorpromazine Erythromycin Labetalol Papaverine Tetrahydrozoline
Ampicillin Cholesterol Fenoprofen Lisinopril Penicilline-g Thiamine
Aspirin Clonidine Flucloxacillin Loperamide Pentazocine Thioridazine
Atenolol Cimetidine Fluoxetine Meperidine Perphenazine D, l-Thyroxine
Atorvastatin Citalopram Furosemide Meprobamate Phenelzine Tolbutamine
Azlocillin Cortisone Gentisic zuur Methoxyphenamine Prednisolone Tolbutamide
Benziliczuur Creatinine Hemoglobine Methylphenidate Prednisone Trifluoperazine
Benzylpenicillin Deoxycorticosterone Hydralazine Nadolol D, l-Propanolol Tryptamine
Benzoëzuur Dexamethasone Hydrochlorothiazide Nalidixic zuur D-Pseudoephedrine Urinezuur
Bilirubine Dextromethorphan Hydrocortisone Naproxen Quinacrine Verapamil
Benzydamine Diclofenac zuur o-Hydroxyhippuric Niacinamide Kinine Zomepirac
Cafeïne Diflunisal p-Hydroxytyramine Nifedipine Quindine  
Carbamazepine Digoxin Ibuprofen Norethindrone Ranitidine  
Cephalexin Diphenhydramine Indomethacin D, l-Octopamine Salicylic zuur  
Chloralhydrate Efedrine Iproniazid Oxalic zuur Serotonine  
Chlooramphenicol β-Estradiol D, l-Isoproterenol Oxolinic zuur Sulfamethazine  

 

Snelle van de de Urinekop van de multi-Drugtest AMP/van de de Cassetteuitrusting STAAFbup/BZO/COC/WIEG ETG/FYL/K2/KET/MAM/MDMA 0

 

 

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708