Bericht versturen
products

De Snelle Test Kit Antibody IgG van de bloedmonsterknokkelkoorts/IgM-Antigeen NS1 Combo

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO
Modelnummer: HOL
Min. bestelaantal: 10000pcs
Prijs: $0.5-2.0/pcs
Verpakking Details: 25tests/box 20test/box
Levertijd: 5-20 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000pcs/day
Gedetailleerde informatie
Testparameter: Knokkelkoortsigg/igm Antilichaam + NS1-Antigeen Beginsel: Immunochromatography
Bewaarplaats: Kamertemperatuur 2-30℃ Hoofdcomponent: Sneltestcassette + buffer + druppelaar + IFU
Proef: Bloed Leestijd: binnen 15 minuten
Hoog licht:

Uitrusting van de bloedmonster de Snelle Test

,

Uitrusting van de Immunochromatography de Snelle Test

,

Snelle de Testcassette van het knokkelkoortsantigeen


Productomschrijving

Antigeen NS1 Combo van Kit Antibody IgG/IgM van de knokkelkoorts het Snelle Test Kenmerkende

BESTEMMING

De Knokkelkoorts IgG en IgM-het Antilichaam + NS1-de Antigeentest Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) zijn snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van knokkelkoortsvirus in menselijk geheel bloed, serum, of plasma als hulp in de diagnose van primaire en secundaire Knokkelkoortsbesmettingen.

 

INLEIDING

De knokkelkoortsvirussen, door de mug worden overgebracht, Aedes aegypti en Aedes de albopictusmuggen, worden algemeen verspreid door de tropische en subtropische gebieden van de wereld die. Er zijn vier bekende verschillende serotypes (knokkelkoortsvirus 1, 2, 3 en 4). In kinderen, is de besmetting vaak zonder duidelijke symptomen of veroorzaakt een zelf-beperkte koortsachtige ziekte. Nochtans, als de patiënt besmette tweede keer met een verschillend serotype, een een strengere ziekte, knokkelkoorts hemorrhagic koorts of syndroom van de knokkelkoortsschok is, zal eerder voorkomen.

Anitbodyknokkelkoorts IgG/IgM:

De primaire Knokkelkoortsbesmetting veroorzaakt IgM-antilichamen om tot een opspoorbaar niveau te stijgen in 3 tot 5 dagen na het begin van koorts. De IgMantilichamen duren over het algemeen voort want 30 tot 90 days.3 de Meeste Knokkelkoortspatiënten in endemische gebieden secundaire besmettingen hebben, 4 resulterend in hoge niveaus van specifieke IgG-antilichamen voorafgaand aan of gelijktijdig met IgM response.5 daarom, kan de opsporing van specifieke anti-knokkelkoorts IgM en IgG-antilichamen ook helpen om tussen primaire en secundaire besmettingen onderscheid te maken.

Antigeenknokkelkoorts NS1:

De knokkelkoorts NS1 is een hoogst-behouden glycoproteïne die bij hoge concentraties in de serums van knokkelkoorts-besmette patiënten tijdens de vroege klinische fase van de ziekte aanwezig is. NS1 het antigeen wordt gevonden van de eerste dag en tot 9 dagen na begin van koorts in steekproef van primaire of secundaire knokkelkoorts besmette patiënten.

 

PRINCIPE

Anitbodyknokkelkoorts IgG/IgM:

De Knokkelkoortsigg/igm Snelle Test is kwalitatieve op membraan-gebaseerde immunoassay voor de opsporing van Knokkelkoortsantilichamen in geheel bloed, serum, of plasma. Deze test bestaat uit twee componenten, een IgG-component en een IgM-component. In de IgG-component, is anti-menselijke IgG met een laag bedekt in gebied 1 van de testlijn van de test. Tijdens het testen, reageert het specimen met Knokkelkoorts antigeen-met een laag bedekte deeltjes in de teststrook. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met anti-menselijke IgG in gebied 1 van de testlijn. Als het specimen IgG-antilichamen aan Knokkelkoorts bevat, zal een rassenbarrière in gebied 1 van de testlijn verschijnen. In IgM component, is de anti-anti-ligand met een laag bedekt in gebied 2 van de testlijn van de test. Tijdens het testen, reageert het specimen met ligand anti-mens IgM. De antilichamen van knokkelkoortsigm, als huidig in het specimen, reageert met ligand anti-menselijke IgM en de Knokkelkoorts antigeen-met een laag bedekte deeltjes in de teststrook, en dit complex wordt gevangen door anti -anti-ligand, vormt een rassenbarrière in gebied 2 van de testlijn.

Daarom als het specimen de antilichamen van Knokkelkoortsigg bevat, zal een rassenbarrière in gebied 1 van de testlijn verschijnen. Als het specimen de antilichamen van Knokkelkoortsigm bevat, zal een rassenbarrière in gebied 2 van de testlijn verschijnen. Als het specimen Knokkelkoorts geen antilichamen bevat, zal geen rassenbarrière in één van beiden van de gebieden van de testlijn verschijnen, die op een negatief resultaat wijzen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd van blauw in rood in het gebied van de controlelijn veranderen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

Antigeenknokkelkoorts NS1:

 

De Knokkelkoortsns1 Ag Test is kwalitatieve op membraan-gebaseerde immunoassay voor de opsporing van Knokkelkoortsns1 antigeen in geheel bloed, serum, of plasma. Tijdens het testen, reageert het specimen met anti-knokkelkoorts NS1 - met een laag bedekte deeltjes in de teststrook. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met de anti-knokkelkoorts NS1 Ag in het gebied van de testlijn. Als het specimen Knokkelkoortsvirus NS1 bevat, zal een rassenbarrière in het gebied van de testlijn verschijnen. Als het specimen Knokkelkoorts geen virus NS1 bevat, zal geen rassenbarrière in de gebieden van de testlijn verschijnen, die op een negatief resultaat wijzen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

HOOFDinhoud

Snelle Testcassette in Zak

Buffer

Beschikbaar druppelbuisje

Bijsluiter

 

OPSLAG

Opslag zoals die in de verzegelde zak bij kamertemperatuur wordt verpakt of gekoeld (2-30°C).

De test is stabiel door de vervaldatum op de verzegelde zak wordt gedrukt die.

De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven.

BEVRIES NIET.

Gebruik niet voorbij de vervaldatum.

 

VERRICHTINGSprocedure

Sta het de de het testapparaat, specimen, buffer, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

Antilichamenknokkelkoorts IgG/IgM:

1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens te openen. Verwijder het testapparaat uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.

2. Plaats het testapparaat op een schone en niveauoppervlakte.

Voor Serum of Plasmaspecimens:

Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen tot de Vullingslijn (uL ongeveer 5), en breng het specimen goed naar het specimen (s) van het testapparaat over, dan voeg 3 dalingen van buffer (ongeveer 90 ml) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s).

Voor Geheel Bloed (Venipuncture/Fingerstick) Specimens:

Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen 0.5-1 cm boven de Vullingslijn, en breng 1 daling van geheel bloed (ongeveer 10 µL) goed naar het specimen (s) van het testapparaat over, dan voeg 3 dalingen van buffer (uL ongeveer 90) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Om micropipette te gebruiken: De pipet en verdeel 10 µL van geheel bloed aan het specimen goed (s) van het testapparaat, voegen dan 3 dalingen van buffer (ongeveer 90 µL) toe en beginnen de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

 

Antigeenknokkelkoorts NS1:

1. Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer het apparaat met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.

2. De overdracht 3 dalingen van serum/plasma (ongeveer 75 µL) aan het specimen goed (s) van het apparaat met de verstrekte beschikbare pipet, en begint de tijdopnemer.

Sta 2 dalingen van geheel bloed (ongeveer 50 µL) om in het centrum van het specimen goed van het testapparaat te vallen dan 1 daling van buffer toevoegen, en begin de tijdopnemer toe.

Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.

Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.

3. Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

 

INTERPRETATIE

Antilichamenknokkelkoorts IgG/IgM:

De Snelle Test Kit Antibody IgG van de bloedmonsterknokkelkoorts/IgM-Antigeen NS1 Combo 0
Antigeenknokkelkoorts NS1:
De Snelle Test Kit Antibody IgG van de bloedmonsterknokkelkoorts/IgM-Antigeen NS1 Combo 1
 

Voor details, gelieve Dewei-personeel voor Instructiehandboek te contacteren!

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708