Bericht versturen
products

Van het de Knokkelkoortsns1 Antigeen van Kit Whole Blood Serum Plasma van de cassette de Snelle Test Test van de de Kaart Zijstroom

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO
Modelnummer: HOL
Min. bestelaantal: 10000PCS
Prijs: $1.0-2.0/pcs
Verpakking Details: 25tests/box 20test/box
Levertijd: 5-20 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000pcs/day
Gedetailleerde informatie
Component: Snelle Testcassette + Beschikbare pipetten Resultaattijd: 15 minuten na operatie
Pakket: 25pcs/box, 20pcs/box Bewaarplaats: Kamertemperatuur 4-30℃
Proef: Het Plasma van het geheel Bloedserum Beginsel: Immunochromatography
Hoog licht:

Snelle de Testuitrusting van de cassetteknokkelkoorts

,

Uitrusting van de knokkelkoortsns1 de Snelle Test

,

de kaarttest van het knokkelkoortsns1 antigeen


Productomschrijving

Van de de Testkaart van het knokkelkoortsns1 Antigeen Snelle de Testuitrusting

BESTEMMING

Het Apparaat van de Knokkelkoorts Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan Knokkelkoortsvirus in menselijk geheel bloed, serum, of plasma als hulp in de diagnose van primaire en secundaire Knokkelkoortsbesmettingen.

 

INLEIDING

De knokkelkoorts is een flavivirus, door Aedes aegypti en Aedes albopictusmuggen wordt overgebracht die. Het wordt algemeen jaarlijks verspreid door de tropische en subtropische gebieden van de wereld, 1 en de oorzaken tot 100 miljoen besmettingen. De klassieke Knokkelkoortsbesmetting wordt gekenmerkt door een plotseling begin van koorts, intense hoofdpijn, spierpijn, arthralgia en uitbarsting. De primaire Knokkelkoortsbesmetting veroorzaakt IgM-antilichamen om tot een opspoorbaar niveau te stijgen in 3 tot 5 dagen na het begin van koorts. De IgMantilichamen duren over het algemeen 30 tot 90 dagen voort. De meeste Knokkelkoortspatiënten in endemische gebieden hebben secundaire besmettingen, die in hoge niveaus van specifieke IgG-antilichamen resulteren voorafgaand aan of gelijktijdig met IgM-reactie. Daarom kan de opsporing van specifieke anti-knokkelkoorts IgM en IgG-antilichamen ook helpen om tussen primaire en secundaire besmettingen onderscheid te maken.

Het Apparaat van de Knokkelkoorts Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een snelle test die een combinatie van Knokkelkoortsantigeen met een laag bedekte gekleurde deeltjes voor de opsporing van de Knokkelkoortsantilichamen van IgG en IgM-in menselijk geheel bloed, serum, of plasma gebruikt.

 

HOOFDinhoud

• Één zak die een Cassette van de reactietest met deshydratiemiddel bevatten.

• Buffer

• Beschikbare pipetten.

• Instructies voor gebruik.

 

OPSLAG EN STABILITEIT

• Opslag bij 39~ 86 º F (4 ~ 30 º C) in de verzegelde zak 18 maanden.

 

VOORZORGSMAATREGELEN

• Voor kenmerkend slechts gebruik in vitro.

• Gebruik niet na vervaldatum.

• De testcassette zou in de verzegelde zak tot gebruik moeten blijven.

• De gebruikte testcassette zou volgens lokale verordeningen moeten worden verworpen.

 

RICHTING VAN GEBRUIK

Sta het de de het testapparaat, specimen, buffer, en/of controles toe om te bereiken kamertemperatuur (15? 30°C) voorafgaand aan het testen.

1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens te openen. Verwijder het testapparaat uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.

2. Plaats het testapparaat op een schone en niveauoppervlakte.

Voor Serum of Plasmaspecimens:

Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen tot de Vullingslijn (uL ongeveer 5), en breng het specimen goed naar het specimen (s) van het testapparaat over, dan voeg 3 dalingen van buffer (ongeveer 90 ml) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s).

Voor Geheel Bloed (Venipuncture/Fingerstick) Specimens:

Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen 0.5-1 cm boven de Vullingslijn, en breng 1 daling van geheel bloed (ongeveer 10 µL) goed naar het specimen (s) van het testapparaat over, dan voeg 3 dalingen van buffer (uL ongeveer 90) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Om micropipette te gebruiken: De pipet en verdeel 10 µL van geheel bloed aan het specimen goed (s) van het testapparaat, voegen dan 3 dalingen van buffer (ongeveer 90 µL) toe en beginnen de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

Van het de Knokkelkoortsns1 Antigeen van Kit Whole Blood Serum Plasma van de cassette de Snelle Test Test van de de Kaart Zijstroom 0

 

INTERPRETATIE

POSITIEF: Twee gekleurde banden verschijnen op het membraan. Één band verschijnt in het controlegebied (c) en een andere band verschijnt in het testgebied (t).

VERBIED: Slechts één gekleurde band verschijnt, in het controlegebied (c). Geen duidelijke gekleurde band verschijnt in het testgebied (t).

ONGELDIG: De controleband slaagt te verschijnen er niet in. De resultaten van om het even welke test die geen controleband in de gespecificeerde gelezen tijd heeft veroorzaakt moeten worden verworpen. Herzie gelieve de procedure en met een nieuwe test te herhalen. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de uitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Van het de Knokkelkoortsns1 Antigeen van Kit Whole Blood Serum Plasma van de cassette de Snelle Test Test van de de Kaart Zijstroom 1

Van het de Knokkelkoortsns1 Antigeen van Kit Whole Blood Serum Plasma van de cassette de Snelle Test Test van de de Kaart Zijstroom 2


 

 

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708