Bericht versturen
products

One Step O1 / O139 Vibrio Cholerae Rapid Test Kit Uitwerpselenmonster Kwalitatieve detectiekit

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO
Modelnummer: CHL
Min. bestelaantal: 5000 eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25test/box
Levertijd: in 20 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 500,000pcs/day
Gedetailleerde informatie
Steekproef: Ontlasting Type: Cassette
Oorsprong: China Houdbaarheid: 24 maanden
Gebruik: Professioneel gebruik Beginsel: Laterale stroomchromatografie
Hoog licht:

ISO Vibrio cholerae Sneltestkit

,

Uitwerpselen Vibrio cholerae Sneltestkit

,

O1 O139 Sneltestkit


Productomschrijving

Een Strp Vibrio Cholerae O1/O139 Rapid Test Faeces Ontlasting Monster Kwalitatieve Detectie Kit

 

BEOOGD GEBRUIK

De Vibrio cholerae Rapid Test is een snelle visuele immunoassay voor de kwalitatieve, vermoedelijke detectie van Vibrio cholerae O1 en/of O139 in menselijke fecale monsters.Deze kit is bedoeld voor gebruik als hulpmiddel bij de diagnose van Vibrio cholerae O1- en/of O139-infectie.

BEGINSEL
De Vibrio cholerae O1/O139 Antigen Rapid Test detecteert Vibriocholerae O1/O139 door visuele interpretatie van kleurontwikkeling op de interne strook.De test bevat twee strips in een cassette, in elke strip worden anti- Vibrio cholerae O1/O139-antilichamen geïmmobiliseerd op het testgebied van het membraan.Tijdens het testen reageert het monster met anti-Vibrio cholerae O1/O139-antilichamen, geconjugeerd aan gekleurde deeltjes en vooraf gecoat op het conjugaatkussentje van de test.Het mengsel migreert dan door het membraan door capillaire werking en interageert met reagentia op het membraan.Als er voldoende Vibrio cholerae O1/O139 in het monster aanwezig is, vormt zich een gekleurde band ter hoogte van het testgebied van het membraan.De aanwezigheid van deze gekleurde band geeft een positief resultaat aan, terwijl de afwezigheid ervan een negatief resultaat aangeeft.Het verschijnen van een gekleurde band in het controlegebied dient als procedurele controle, wat aangeeft dat het juiste volume van het monster is toegevoegd en dat er membraanafvoer is opgetreden.

WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGSMAATREGELEN
Immunoassay uitsluitend voor in vitro diagnostisch gebruik.
Niet gebruiken na de vervaldatum.
De test moet tot gebruik in het verzegelde zakje blijven.
De gebruikte test moet worden weggegooid volgens de plaatselijke voorschriften.

OPSLAG EN STABILITEIT
De kit moet worden bewaard bij 2-30°C tot de vervaldatum die op het verzegelde zakje staat vermeld.
De test moet tot gebruik in het verzegelde zakje blijven.
Verwijderd houden van direct zonlicht, vocht en warmte.
Niet bevriezen.
Er moet voor worden gezorgd dat de componenten van de kit worden beschermd tegen verontreiniging.Niet gebruiken als er aanwijzingen zijn voor microbiële verontreiniging of neerslag.Biologische verontreiniging van doseerapparatuur, containers of reagentia kan leiden tot foutieve resultaten.

OPERATIE
Breng tests, samples, buffer en/of controles voor gebruik op kamertemperatuur (15-30°C).
1. Monstername en voorbehandeling:
Gebruik de container voor het verzamelen van monsters die in de kit is meegeleverd voor het verzamelen van monsters.Volg de bedieningsprocedure die erop staat voor instructies.Voor hetzelfde doel kunnen ook andere schone droge containers worden gebruikt.De beste resultaten worden verkregen als de test binnen 6 uur na afname wordt uitgevoerd.
Voor vaste exemplaren:Schroef de applicator van de verdunningsbuis los en verwijder deze.Pas op dat u geen oplossing uit de tube morst of spat.Verzamel monsters door de applicatorstick in ten minste 4 verschillende plaatsen van de ontlasting te steken om ongeveer 50 mg ontlasting te verzamelen (overeenkomend met 1/4 van een erwt).
Voor vloeibare monsters:Houd de pipet verticaal, zuig fecale monsters op en breng vervolgens 2 druppels (ongeveer 50 μL) over in de monsterverzamelbuis met de extractiebuffer.
Plaats de applicator terug in de tube en draai de dop stevig vast.Pas op dat u de punt van de verdunningsbuis niet breekt.
Schud de monsterafnamebuis krachtig om het monster en de extractiebuffer te mengen.Monsters die in het monsterverzamelbuisje zijn geprepareerd, kunnen 6 maanden bij -20°C worden bewaard als ze niet binnen 1 uur na bereiding worden getest.
2. Testen
Haal de test uit het verzegelde zakje en plaats deze op een schone, vlakke ondergrond.Label de test met patiënt- of controle-identificatie.Voor het beste resultaat moet de test binnen een uur worden uitgevoerd.
Breek met een stuk tissuepapier de punt van de verdunningsbuis.Houd het buisje verticaal en druppel 2-3 druppels oplossing in de monsterholte (S) van de testcassette.
Voorkom luchtbellen in de monsterput (S) en laat geen oplossing in het observatievenster vallen.
Als de test begint te werken, zie je de kleur over het membraan bewegen.
3. Wacht tot de gekleurde band(en) verschijnen.Het resultaat moet na 10 minuten worden afgelezen.Interpreteer het resultaat niet na 20 minuten.
Opmerking:Als het monster niet migreert (aanwezigheid van deeltjes), centrifugeer dan de geëxtraheerde monsters in het flesje met extractiebuffer.Verzamel 80 μL supernatant, verdeel het in de monsterholte (S) van een nieuwe testcassetteen begin opnieuw door de bovenstaande instructies te volgen.

One Step O1 / O139 Vibrio Cholerae Rapid Test Kit Uitwerpselenmonster Kwalitatieve detectiekit 0

One Step O1 / O139 Vibrio Cholerae Rapid Test Kit Uitwerpselenmonster Kwalitatieve detectiekit 1

 

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708