products

Het Antilichamen Snelle Test Kit Cassette Type Qualitative Detection van het Monkeypoxvirus IgM/IgG

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO
Modelnummer: MON
Min. bestelaantal: 5000 eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25test/box
Levertijd: in 20 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 500,000pcs/day
Gedetailleerde informatie
Steekproef: Het Plasma van het geheel Bloedserum Type: Cassette
Oorsprong: CHINA Houdbaarheid: 18 maanden
Gebruik: Professioneel Gebruik Principe: Zijstroomchromatografie
Hoog licht:

Uitrusting van de het Antilichamen de Snelle Test van Monkeypoxigm IgG

,

Uitrusting van de het Antilichamen de Snelle Test van cassetteigm IgG

,

de kwalitatieve uitrusting van de opsporings monkeypox test


Productomschrijving

Van de het Antilichamen Snelle Test van het Monkeypoxvirus IgM/IgG het Onderzoekstest van Kit Whole Blood Serum Plasma

 

[BESTEMMING]
De Monkeypox-Snelle de Testuitrusting wordt van het Virusigm/igg Antilichaam gebruikt voor de kwalitatieve opsporing van Monkeypox-Virusigm/igg antilichaam in menselijk serum, plasma of geheel bloedmonster. Het is voorgenomen voor kenmerkend gebruik in vitro, en voor professioneel slechts gebruik.

 

[PRINCIPE]
De Monkeypox-Snelle de Testuitrusting wordt van het Virusigm/igg Antilichaam ontworpen om de antilichamen van IgG gelijktijdig te ontdekken en te onderscheiden en IgM-aan monkeypoxvirus in menselijk serum, plasma, geheel bloed. Het Monkeypox-apparaat van de Virusigm/igg test heeft 3 pre-coated lijnen, „G“ (de Testlijn van Monkeypox IgG), „M“ (de Testlijn van Monkeypox IgM) en „C“ (Controlelijn) op de oppervlakte van het membraan. De „Controlelijn wordt“ gebruikt voor procedurecontrole. Wanneer een specimen aan de steekproef goed wordt toegevoegd, zullen anti-Monkeypox IgGs en IgMs in het specimen met recombinante Monkeypox-de proteïnenstamverwanten van de virusenvelop reageren en vormen complex antilichaam-antigeen. Aangezien het complex langs het testapparaat via capillaire actie migreert, zal het door relevante anti-menselijke IgG en of anti-menselijke die IgM worden gevangen in twee testlijnen wordt geïmmobiliseerd over het testapparaat en zal produceren een rassenbarrière.
Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

[WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGSMAATREGELEN]

  • Immunoassay voor kenmerkend slechts gebruik in vitro.
  • Gebruik niet na vervaldatum.
  • De test zou in de verzegelde zak tot gebruik moeten blijven.
  • De gebruikte test zou volgens lokale verordeningen moeten worden verworpen.

[SPECIMENinzameling]

De Monkeypox-Snelle de Testuitrusting van het Virusigm/igg Antilichaam (Zijchromatografie) kan op plasma, serum, of geheel bloed worden uitgevoerd.
Serum en plasma:
Testspecimens zo spoedig mogelijk na het verzamelen. Opslagspecimens bij 2°C -8°C als onmiddellijk getest niet. De specimens kunnen bij 2°C -8°C maximaal 5 dagen worden opgeslagen.
De plasma en serumspecimens zouden bij -20°C voor langere opslag moeten worden bevroren.
Vermijd veelvoudige freeze-thaw cycli. Voorafgaand aan het testen, breng bevroren specimens langzaam aan kamertemperatuur en mengeling zacht. De specimens die zichtbare particulatematter bevatten zouden door centrifugeren moeten worden verduidelijkt alvorens te testen.
Gebruik geen steekproeven aantonend brutolipemia, brutohemolyse of troebelheid om interferentie op resultaatinterpretatie te vermijden.
Geheel Bloed:
Het gehele bloed kan door of vingertoppunctuur of venipuncture worden verkregen.
De geheel bloedspecimens zouden in koeling (2°C-8°C) moeten worden opgeslagen, als onmiddellijk getest niet. De specimens moeten betested binnen 24 uren na inzameling.

 

[OPSLAG EN STABILITEIT]

  • De uitrusting zou bij 2-30°C tot de vervaldatum moeten worden opgeslagen op de verzegelde zak wordt gedrukt die.
  • De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven.
  • Blijf van direct zonlicht, vochtigheid en hitte weg.
  • Bevries niet.
  • De zorg zou moeten worden genomen om de componenten van de uitrusting tegen verontreiniging te beschermen. Gebruik niet als er bewijsmateriaal van microbiële verontreiniging of precipitatie is. De biologische verontreiniging van het uitdelen van materiaal, containers of reagentia kan tot valse resultaten leiden.
  •  

 

[VERRICHTING]

Lees grondig de instructies alvorens te testen en breng de het kaartzak en specimen aan kamertemperatuur.
1. Breng de specimen en testcomponenten aan kamertemperatuur indien gekoeld of bevroren. Zodra ontdooid, meng goed het specimen voorafgaand aan het uitvoeren van de test.
2. Wanneer klaar te testen, de zak te openen bij de inkeping en het apparaat te verwijderen. Plaats het testapparaat op een schone, vlakke oppervlakte.
3. Vul het plastic druppelbuisje met het specimen. Houdend het druppelbuisje verticaal, verdeel10µl van serum/plasma of 20µL van geheel bloed in de steekproef goed, het ervoor zorgen zijn er geen luchtbellen.
4. Voeg onmiddellijk 3 dalingen (ongeveer 100 µL) goed van steekproefverdunner aan steekproef met de verticaal geplaatste fles toe.
5. Wacht op rassenbarrière te verschijnen. Interpreteer de testresultaten in 15 minuten. Lees geen resultaten na 20 minuten.

 

[INTERPRETATIE VAN RESULTATEN]

Inleidend positief (+)

Slechts één gekleurde band verschijnt, in het controlegebied (c). Geen gekleurde band verschijnt in het testgebied (t).

Verbied (-)

Twee gekleurde banden verschijnen op het membraan. Één band verschijnt in het controlegebied (c) en een andere band verschijnt in het testgebied (t).

Ongeldig

De controleband slaagt te verschijnen er niet in. De resultaten van om het even welke test die geen controleband in de gespecificeerde gelezen tijd heeft veroorzaakt moeten worden verworpen. Herzie gelieve de procedure en met een nieuwe test te herhalen. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de uitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Het Antilichamen Snelle Test Kit Cassette Type Qualitative Detection van het Monkeypoxvirus IgM/IgG 0Het Antilichamen Snelle Test Kit Cassette Type Qualitative Detection van het Monkeypoxvirus IgM/IgG 1Het Antilichamen Snelle Test Kit Cassette Type Qualitative Detection van het Monkeypoxvirus IgM/IgG 2

 

 

 

 

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +008615267039708