products

AIDS-HIV Snel de Trilijn Menselijk Immunodeficiency van de Diagnostische testcassette 1/2/O Virus

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO
Modelnummer: HIV
Min. bestelaantal: 10000PCS
Prijs: $0.15-0.30/pcs
Verpakking Details: 25tests/box 20test/box
Levertijd: 5-20 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000pcs/day
Gedetailleerde informatie
Opsporingsvirus: Menselijk Immunodeficiency Virus Testparameter: Hiv-1, hiv-2, Subtype O
Principe: Immunochromatography Opslag: Kamertemperatuur 2-30℃
Oorsprong: China Steekproef: Het Plasma van het geheel Bloedserum
Hoog licht:

AIDS-Hiv Snelle Testcassette

,

Trilijnhiv snelle testcassette

,

Immunodeficiency Virushiv Cassette


Productomschrijving

AIDS-HIV 1/2/O tri-Lijn Menselijke Immunodeficiency Virus Snelle Test Kit Whole Blood Serum Plasma

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen aan Menselijk Immunodeficiency Virus (HIV) type 1, type - 2, en Subtype O in geheel bloed, serum of plasma.

Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

BESTEMMING VAN HIV TEST

De HIV 1/2/O tri-Lijn Menselijke Immunodeficiency Virus Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen aan hiv-1, hiv-2, en Subtype O in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in de diagnose van HIV besmetting.

 

INLEIDING VAN HIV TEST

HIV is de etiologische agent van Verworven Immuun Deficiëntiesyndroom (AIDS). Virion wordt omringd door een lipideenvelop die wordt afgeleid uit het membraan van de gastheercel. Verscheidene virale glycoproteïnen zijn op de envelop. Elk virus bevat twee exemplaren van positief-betekenis genomic RNAs. Hiv-1 is geïsoleerd van patiënten met AIDS en op hulp betrekking hebbende complex, en van gezonde mensen met groot potentieelrisico om AIDS.1 te ontwikkelen hiv-1 bestaat uit Subtype M en Subtype O. De hoogst uiteenlopende spanningen van hiv-1 werden eerst erkend in 1990 en werden gegroepeerd voorlopig als Subtype O aangezien deze variatie gelijkaardige glycoproteïnetellers aan hiv-1 maar een lichte variatie aan de eiwitteller heeft. Hoewel zelden vergeleken die bij hiv-1 en hiv-2, zijn de besmettingen door Subtype O worden veroorzaakt tot dusver geïdentificeerd in Afrika (Kameroen), Frankrijk en Duitsland. Hiv-2 zijn geïsoleerd van het Westen - Afrikaanse AIDS-patiënten en van seropositieve niet-symptomatische individuals.2 hiv-1, hiv-2, en het Subtype O allen onthult immune responses.3-Opsporing van HIV antilichamen in serum, zijn het plasma of het gehele bloed het meest efficiënt en de gemeenschappelijke manier om te bepalen of een individu aan HIV en aan het schermbloed en bloedproducten voor HIV.4 ondanks de verschillen in hun biologische karakters, serologische activiteiten en genoomopeenvolgingen is blootgesteld, hiv-1, hiv-2, en het Subtype O tonen sterke antigenic dwars-reactivity.5, kunnen 6 hiv-2 positieve serums worden geïdentificeerd door hiv-1 gebaseerde serologische tests te gebruiken.

De HIV 1/2/O tri-Lijn Menselijke Immunodeficiency Uitrusting Voor éénmalig gebruik van de Virus Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een snelle test de aanwezigheid van antilichamen aan hiv-1, HIV kwalitatief om te ontdekken? 2, en/of hiv-1 (o) in geheel bloed, serum of plasmaspecimens. De testuitrusting komt met alle essentiële toebehoren om de test als hulp aan de werkers uit de gezondheidszorg voor STAT gebruik uit te voeren.

 

PRINCIPE

De HIV 1/2/O tri-Lijn Menselijke Immunodeficiency Uitrusting Voor éénmalig gebruik van de Virus Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is kwalitatieve, membraan gebaseerde immunoassay voor de opsporing van antilichamen aan hiv-1, hiv-2, en Subtype O in geheel bloed, serum of plasma. Het membraan is pre-coated met recombinante HIV antigenen in de gebieden van de testlijn, T1 en T2. De T1 testlijn is pre-coated met hiv-1 en het Subtypeo antigeen en de lijn van de T2test zijn pre-coated met antigeen hiv-2. Tijdens het testen, reageren het het gehele bloed, serum of plasmaspecimen met het mengsel van hiv-1 envelop en kernantigenen en hiv-2 envelopantigeen die op gekleurde deeltjes in de teststrook met een laag bedekt zijn. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met recombinant HIV antigeen op het membraan in het gebied van de testlijn. Als het specimen antilichamen aan hiv-1 en/of Subtype O, of hiv-2 bevat, zal één rassenbarrière in het gebied van de testlijn verschijnen; als het specimen antilichamen aan hiv-1 en/of Subtype O, en hiv-2 bevat, zullen twee rassenbarrières in het gebied van de testlijn verschijnen. Allebei wijzen op een positief resultaat. Als het specimen geen1 bevat, zullen het Subtype O, en/of hiv-2 antilichamen, geen rassenbarrière in het gebied die van de testlijn op een negatief resultaat wijzen verschijnen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

HOOFDinhoud

Snelle Testcassette in Zak

Buffer

Beschikbaar druppelbuisje

Bijsluiter

 

VOORZORGSMAATREGELEN

  • Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro. Gebruik niet na vervaldatum.
  • Eet niet, drink of rook in het gebied waar de specimens of de uitrustingen worden behandeld.
  • Behandel alle specimens alsof zij besmettelijke agenten bevatten. Neem gevestigde voorzorgsmaatregelen tegen microbiologische gevaren door het testen waar en volg de standaardprocedures voor juiste verwijdering van specimens.
  • Slijtage beschermende kleding zoals laboratoriumlagen, beschikbare handschoenen en de ogenbescherming wanneer de specimens worden getest.
  • De vochtigheid en de temperatuur kunnen resultaten ongunstig beïnvloeden.
  • De gebruikte test zou volgens lokale verordeningen moeten worden verworpen.

 

SRORAGE

Opslag zoals die in de verzegelde zak bij kamertemperatuur wordt verpakt of gekoeld (2-30°C).

De test is stabiel door de vervaldatum op de verzegelde zak wordt gedrukt die.

De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven.

BEVRIES NIET.

Gebruik niet voorbij de vervaldatum.

 

VERRICHTINGSprocedure

Sta het de de het testapparaat, specimen, buffer, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.

Open de kleine zak, verwijder het testapparaat en plaats het op een schone en niveauoppervlakte. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.

1. Open de grote zak, verwijder het bufferflesje, het steriele lancet en andere materialen. Open GLB van bufferflesje zonder het drukken. Dan plaats het op een schone en niveauoppervlakte.

2. Zorgvuldig trekkracht van GLB van steriel lancet

3. Gebruik de verstrekte alcoholzwabber om de punctuurplaats schoon te maken.

4. Duw stevig het steriele lancet in de gekozen plaats. Laat een grote daling van vrij bewegend bloed bij de punctuurplaats verzamelen. Om bloedstroom te verhogen, gebruik de duim en de wijsvinger om druk rond de punctuurplaats zacht toe te passen.

5. Voeg het bloedspecimen aan het testapparaat gebruikend toe of het hangen dalingen of het beschikbare druppelbuisje inbegrepen in de grote zak.

Aan gebruik daalt het hangen:

Draai overhandigen en toestaan 2 het hangen dalingen van geheel bloed om in het centrum van het specimen goed (s) van het testapparaat te vallen. RAAK GOED NIET HET SPECIMEN (S) MET VINGER. Dan voeg 2 dalingen goed van buffer in het specimen (s) toe en begin de tijdopnemer.

OF

Om het beschikbare druppelbuisje te gebruiken:

Houd het druppelbuisje verticaal, zuig het bloed van punctuurplaats op en deel 2 dalingen goed van geheel bloed van het druppelbuisje in het specimen (s) op het testapparaat uit, dan voeg 2 dalingen van buffer toe en begin de tijdopnemer. Vermijd ontroerend het druppelbuisje rechtstreeks aan de vinger.

6. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer geen resultaten na 20 minuten.

NOTA: Deze test kan ook met serum/plasmaspecimens volgens de volgende instructies worden in werking gesteld: Voeg 1 daling van serum of plasma (ongeveer 25 µL) goed aan het specimen (s) van het testapparaat toe, dan voeg 1 daling van buffer toe, en begin de tijdopnemer. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer geen resultaten na 20 minuten.

 

INTERPRETATIE

AIDS-HIV Snel de Trilijn Menselijk Immunodeficiency van de Diagnostische testcassette 1/2/O Virus 0

 

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +008615267039708