products

Van de barbituraten (BAR) de Snelle Test Urine Snel Kenmerkend Kit Cassette en Strook

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO, CE, FDA
Modelnummer: Dwx-DOA
Min. bestelaantal: 5000 eenheden
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 25Test/Box
Levertijd: in 20 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 500,000pcs/Day
Gedetailleerde informatie
Steekproef: Urine Gebruik: Autoverificatie of Laboratoriumgebruik
Type: Strook en Cassette Vervaldag: 24 maanden
Principe: Zijstroom Snelle Test Resultaat: Lees in 5 mins
Hoog licht:

mindray chemistry reagents

,

chemistry analyzer reagents


Productomschrijving

Van de barbituraten (BAR) de Snelle Test Urine Snel Kenmerkend Kit Cassette en Strook

 

De barbituraten (BAR) Snelle Test is een snelle, onderzoekstest voor de kwalitatieve opsporing van Barbituraten en metabolites in menselijke urine op gespecificeerde afgesneden niveaus.

Voor professioneel slechts gebruik.

Voor kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

[BESTEMMING]

De barbituraten (BAR) Snelle Test is een immuno-chromatografische analyse voor de kwalitatieve die bepaling van de aanwezigheid van Barbituraten (BAR) in de hieronder lijst worden vermeld.

Drug (Herkenningsteken) Kalibermeter Snijd niveau af
Barbituraten (BAR) Secobarbital 300 ng/mL

 

Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. De gaschromatografie/de Massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op Barbituraten (BAR) van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden vermeld.

 

[SAMENVATTING]

De barbituraten zijn centraal zenuwstelselkalmeringsmiddelen. Zij worden gewoonlijk beheerd mondeling maar soms intramusculair en intraveneus ingespoten. De barbituraten strekken zich van short-acting (ongeveer 15 minuten, zoals secobarbital) uit aan lang-handelt (24 uren of langer, zoals Fenobarbital). Short-acting barbituraten worden uitgebreid gemetaboliseerd in het lichaam, terwijl de lang-handelt afgescheiden hoofdzakelijk onveranderd zijn. De barbituraten veroorzaken waakzaamheid, waken, verhoogde energie, verminderde honger, en een algemeen gevoel van goed - zijnd. De grote dosissen Barbituraat konden tolerantie en fysiologisch gebiedsdeel ontwikkelen en tot zijn misbruik leiden.

 

[PRINCIPE]

De barbituraten (BAR) Snelle Test is concurrerende immunoassay die aan het scherm voor de aanwezigheid van Barbituraten (BAR) en metabolites in urine wordt gebruikt. Het is chromatografisch absorberend die apparaat waarin, drugs binnen een urinesteekproef, concurrerend aan een beperkt aantal verenigde de bandplaatsen van het drug monoclonal antilichaam (muis) wordt gecombineerd.

 

Wanneer de test wordt geactiveerd, wordt de urine geabsorbeerd in test door capillaire actie, mengelingen met de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam, en stroomt over een pre-coated membraan. Wanneer de drug binnen de urinesteekproef onder het opsporingsniveau van de test is, bindt de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam aan respectieve die drug-proteïne de stamverwant in het Testgebied (t) wordt geïmmobiliseerd van de testtest. Dit veroorzaakt een gekleurde Testlijn in het Testgebied (t) van de Test, die, ongeacht zijn intensiteit, op een negatief testresultaat wijst.

 

Wanneer de niveaus van de steekproefdrug op of boven het opsporingsniveau van de test zijn, bindt de vrije drug in de steekproef aan de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam, die de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam verhinderen aan respectieve die drug-proteïne de stamverwant te binden in het Testgebied (t) wordt geïmmobiliseerd van het apparaat. Dit verhindert de ontwikkeling van een verschillende gekleurde band in het testgebied, die op een inleidend positief resultaat wijzen.

 

Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière bij het Controlegebied (c) van Test schijnen, als de test behoorlijk is uitgevoerd.

 

[OPSLAG EN STABILITEIT]

  • De uitrusting zou bij 2-30°C tot de vervaldatum moeten worden opgeslagen op de verzegelde zak wordt gedrukt die.
  • De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven.
  • Blijf van direct zonlicht, vochtigheid en hitte weg.
  • Bevries niet.
  • De zorg zou moeten worden genomen om de componenten van de uitrusting tegen verontreiniging te beschermen. Gebruik niet als er bewijsmateriaal van microbiële verontreiniging of precipitatie is. De biologische verontreiniging van het uitdelen van materiaal, containers of reagentia kan tot valse resultaten leiden.

[VERRICHTING]

De test moet in kamertemperatuur (15ºC aan 30ºC) zijn

  • De donor verzamelt urinespecimen in een urinekop.
  • Open de verzegelde zak door tearing langs de inkeping. Verwijder de test uit de zak en plaats het op een niveauoppervlakte.
  • Houd het steekproefdruppelbuisje verticaal, en voeg precies drie dalingen van het urinespecimen in de steekproef toe goed.
  • Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.
  •  

 

[INTERPRETATIE VAN RESULTATEN]

Inleidend positief (+)

Slechts één gekleurde band verschijnt, in het controlegebied (c). Geen gekleurde band verschijnt in het testgebied (t).

Verbied (-)

Twee gekleurde banden verschijnen op het membraan. Één band verschijnt in het controlegebied (c) en een andere band verschijnt in het testgebied (t).

Ongeldig

De controleband slaagt te verschijnen er niet in. De resultaten van om het even welke test die geen controleband in de gespecificeerde gelezen tijd heeft veroorzaakt moeten worden verworpen. Herzie gelieve de procedure en met een nieuwe test te herhalen. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de uitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

[PRESTATIESkenmerken]

Nauwkeurigheid

De vergelijkingsstudies werden uitgevoerd gebruikend Snelle Barbituraten (BAR) Test en in de handel verkrijgbare snelle drugs van misbruiktests. De studies werden uitgevoerd op ongeveer 600 klinische vorige specimens bijeengezocht uit de klinische montages. De vermoedelijke positieve resultaten werden bevestigd door GC/MS. Results waren als volgt:

Test BAR
Positieve Overeenkomst 100%
Negatieve Overeenkomst 99.30%
Totale Overeenkomst 99.30%

 

Specificiteit en dwarsreactiviteit

Om de specificiteit en de dwarsreactiviteit van de test te testen, werd het testapparaat gebruikt aan tesbarbituraten (BAR), metabolites en andere componenten van dezelfde klasse die waarschijnlijk in urine zullen aanwezig zijn. Alle componenten werden toegevoegd aan drug-vrije normale menselijke urine. De volgende structureel verwante samenstellingen veroorzaakten positieve resultaten met de test wanneer getest op niveaus gelijk aan of groter dan de hieronder vermelde concentraties.

Samenstelling

Reactieequivalent

aan scheiding in ng/mL

BAR  
Secobarbital 300
Amobarbital 500
Alphenol 150
Aprobarbital 200
Butabarbital 75
Butalbital 1.500
Butethal 100
Cyclopentobarbital 600
Pentobarbituraat 700
Fenobarbital 300

 

Mengende substanties

De klinische urinesteekproeven kunnen substanties bevatten die zich potentieel in de test konden mengen. De volgende samenstellingen werden toegevoegd aan drug-vrije urine of drug positieve urine met de concentratie 50% onder de scheiding en 50% boven de scheiding, respectievelijk. Alle potentiële mengende substanties werden toegevoegd bij een concentratie van 100µg/mL (Alle concentraties werden bevestigd met GC/MS). De urinespecimens werden getest met de Snelle Barbituraten (BAR) Test. Geen van de urinesteekproeven toonde om het even welke afwijking van de verwachte resultaten.

Acetaminophen Chlorothiazide Estrone-3-sulfaat
Acetophenetidin Chlorpheniramine Ethyl-p
Amoxiciline D, l-Chlorpromazine Erythromycin
Ampicillin Cholesterol Fenoprofen
Aspirin Clonidine Flucloxacillin
Atenolol Cimetidine Fluoxetine
Atorvastatin Citalopram Furosemide
Azlocillin Cortisone Gentisic zuur
Benziliczuur Creatinine Hemoglobine
Benzylpenicillin Deoxycorticosterone Hydralazine
Benzoëzuur Dexamethasone Hydrochlorothiazide
Bilirubine Dextromethorphan Hydrocortisone
Benzydamine Diclofenac zuur o-Hydroxyhippuric
Cafeïne Diflunisal p-Hydroxytyramine
Carbamazepine Digoxin Ibuprofen
Cephalexin Diphenhydramine Indomethacin
Chloralhydrate Efedrine Iproniazid
Chlooramphenicol β-Estradiol D, l-Isoproterenol
Isoxsuprine D, l-Octopamine Salicylic zuur
Ketamine Oxalic zuur Serotonine
Ketoprofen Oxolinic zuur Sulfamethazine
Labetalol Oxymetazoline Sulindac
Lisinopril Oxytetracycline Tetracycline
Loperamide Papaverine Tetrahydrozoline
Meperidine Penicilline-g Thiamine
Meprobamate Pentazocine Thioridazine
Methoxyphenamine Perphenazine D, l-Thyroxine
Methylphenidate Phenelzine Tolbutamine
Nadolol Prednisolone Tolbutamide
Nalidixic zuur Prednisone Trifluoperazine
Naproxen D, l-Propanolol Tryptamine
Niacinamide D-Pseudoephedrine Urinezuur
Nicotine Quinacrine Verapamil
Nifedipine Kinine Zomepirac
Norethindrone Quindine  
Noscapine Ranitidine  

 

Effect van Urinesoortelijk gewicht

De soortelijk gewichtstudies werden uitgevoerd op verschillend soortelijk gewicht met inbegrip van 1,002, 1,010, 1,020, 1,030, 1,040 specimens met drug vrije urine of drug positieve urine met de concentratie bij 50% onder en 50% boven scheidingsniveau (Alle concentraties werden bevestigd met GC/MS). Elke steekproef werd getest door de overeenkomstige Snelle Barbituraten (BAR) Test. De resultaten tonen aan dat de variërende waaiers van urinesoortelijk gewicht niet het testresultaat beïnvloeden.

 

Effect van Urineph

PH van een pool van de gedeelte negatieve urine wordt aangepast aan een pH waaier van 3 tot 9 in 1 pH eenheidstoename en met elke drug bij 50% onder en 50% boven scheidingsniveaus vastgespijkerd (Alle concentraties werden bevestigd met GC/MS). Elke steekproef werd getest door de overeenkomstige Snelle Barbituraten (BAR) Test. Het resultaat toont aan dat variëren uitgestrekt van PH zich niet in de prestaties van de test mengt.

 

 

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +008615267039708