products

De snelle Drug van de multi-Drug 13-15 Test van de Diagnostische test Kit Urine Cup Panel van de Misbruiktest

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO, CE, FDA
Modelnummer: Dwx-DOA
Min. bestelaantal: 1000 eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1pc/pouch, 100pcs/carton
Levertijd: in 20 dagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 100.000 eenheden/Dag
Gedetailleerde informatie
Steekproef: Urine Houdbaarheid: 24 maanden
Pakket: 1pcs/pouch Koptype: Ronde Kop of Kop met sleutel
Land: China Resultaat: in 5mins
Hoog licht:

mindray hematology analyzer reagents

,

chemistry analyzer reagents


Productomschrijving

De snelle Drug van de multi-Drug 13-15 Test van de Diagnostische test Kit Urine Cup Panel van de Misbruiktest

13-15 combinatie volgende drugs:

AMP/STAAFbup/BZO/COC/WIEG ETG/FYL/K2/KET/MAM/MDMA/MET/MOP300/MQL

 

De snelle multi-Drug 13-15 Test is een snelle, onderzoekstest voor de kwalitatieve opsporing van veelvoudige drugs en drugmetabolites in menselijke urine op gespecificeerde afgesneden niveaus.

Voor professioneel slechts gebruik. Voor kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

[BESTEMMING]

De snelle multi-Drug 13-15 Test is een immuno-chromatografische analyse voor de kwalitatieve die bepaling van de aanwezigheid van drugs in de hieronder lijst worden vermeld.

Drug (Herkenningsteken) Kalibermeter Snijd niveau af
Amfetamine (AMPÈRE) D-amfetamine 1000ng/mL
Barbituraten (BAR) Secobarbital 300 ng/mL
Buprenorphine (BUP) Buprenorphine 10 ng/mL
Benzodiazepines (BZO) Oxazepam 300 ng/mL
Cocaïne (COC) Benzoylecgonine 300 ng/mL
Cotinine (WIEG) Cotinine 200 ng/mL
Ethylglucuronide (ETG) Ethyl - glucuronide 500 ng/mL
Fentanyl (FYL) Fentanyl 200 ng/mL
Synthetische Cannabinoid (K2) Jwh-018 PantanoicAcid 50 ng/mL
Ketamine (KET) Ketamine 1000ng/mL
6-Aoetylmorphine (MAM) 6-Aoetylmorphine 10 ng/mL

Methylenedioxymethamphetamine -

vervoering (MDMA)

3,4-Methylenedioxymethamphetamine

HCl (MDMA)

500 ng/mL
(ONTMOETE) methamfetamine D-methamfetamine 1000ng/mL
Morfine (MOP300) Morfine 300ng/mL
Methaqualone (MQL) Methaqualone 300ng/mL

 

De test u kocht kan voor om het even welke die combinatie drugs testen in de lijst hierboven worden vermeld. Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. De gaschromatografie/de Massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden vermeld.

 

[SAMENVATTING]

Amfetamine (AMPÈRE)

De amfetamine en de structureel verwante „ontwerper“ drugs zijn sympathomimetic aminen de waarvan biologische gevolgen machtige centraal zenuwstelsel (CNS) stimulatie, anorexie, hyperthemic, en cardiovasculaire eigenschappen omvatten. Zij worden gewoonlijk intraveneously genomen mondeling, of door te roken. De amfetaminen worden gemakkelijk geabsorbeerd van het maagdarmkanaal en of door de lever of afgescheiden onveranderd in de urine dan gedesactiveerd. De methamfetamine wordt gedeeltelijk gemetaboliseerd aan amfetamine en zijn belangrijke actieve metabolite. De amfetaminen verhogen het harttarief en de bloeddruk, en onderdrukken de eetlust. Sommige studies wijzen erop dat het zware misbruik in permanente schade aan bepaalde essentiële zenuw kan resulteren structureel in de hersenen. De gevolgen van Amfetaminen duren over het algemeen 2-4 uren na gebruik en de drug heeft een halveringstijd van 4-24 uren in het lichaam. Ongeveer worden 30% van amfetaminen afgescheiden in de urine in onveranderde vorm, met de rest zoals hydroxylated en deaminated derivaten. Het kan in de urine 1 tot 2 dagen na gebruik worden ontdekt.

 

BARBITURATEN (BAR)

De barbituraten zijn centraal zenuwstelselkalmeringsmiddelen. Zij worden gewoonlijk beheerd mondeling maar soms intramusculair en intraveneus ingespoten. De barbituraten strekken zich van short-acting (ongeveer 15 minuten, zoals secobarbital) uit aan lang-handelt (24 uren of langer, zoals Fenobarbital). Short-acting barbituraten worden uitgebreid gemetaboliseerd in het lichaam, terwijl de lang-handelt afgescheiden hoofdzakelijk onveranderd zijn. De barbituraten veroorzaken waakzaamheid, waken, verhoogde energie, verminderde honger, en een algemeen gevoel van goed - zijnd. De grote dosissen Barbituraat konden tolerantie en fysiologisch gebiedsdeel ontwikkelen en tot zijn misbruik leiden.

 

Buprenorphine (BUP)

Buprenorphine is een machtig die pijnstillend middel vaak in de behandeling van opioid verslaving wordt gebruikt. De drug wordt verkocht onder de handelsnamen Subutex™, Buprenex™, Temgesic™ en Suboxone™, die Buprenorphine-HCl alleen of in combinatie met Naloxone-HCl bevatten. Therapeutisch, wordt Buprenorphine gebruikt als substitutiebehandeling voor opioid verslaafden. De substitutiebehandeling is een vorm van medische behandeling aan opiate verslaafden (hoofdzakelijk heroïneverslaafden) wordt aangeboden op een gelijkaardige of identieke substantie aan de normaal gebruikte die drug worden gebaseerd. In substitutietherapie, is Buprenorphine zo efficiënt zoals Methadon maar toont lagere levDe snelle Drug van de multi-Drug 13-15 Test van de Diagnostische test Kit Urine Cup Panel van de Misbruiktest 0Gr van fysieke afhankelijkheid aan. De concentraties van vrije Buprenorphine en Norbuprenorphine in urine kunnen minder dan 1 ng/ml na therapeutisch beleid zijn, maar kunnen zich tot 20 ng/ml in misbruik situations.3 uitstrekken de plasmahalveringstijd van Buprenorphine 2-4 hours.3 is terwijl de volledige verwijdering van één enkele dosis de drug kan nemen zolang 6 dagen, het venster van opsporing voor de ouderdrug in urine om ongeveer 3 dagen wordt verondersteld te zijn. Het wezenlijke misbruik van Buprenorphine is ook gemeld in vele landen waar diverse formulieren van de drug beschikbaar zijn. De drug is afgeleid van wettige kanalen door diefstal, arts het winkelen, en frauduleuze voorschriften, en misbruikt via intraveneuze, sublingual, intranasal en inhalatieroutes.

 

BENZODIAZEPINES (BZO)

Benzodiazepines zijn een klasse van drugs die vaak therapeutisch als anxiolytics, middelen tegen stuipen en kalmerende slaapmiddelen worden gebruikt. Benzodiazepines vertonen hun aanwezigheid door analgesie, slaperigheid, verwarring, verminderde reflexen, het verminderen van lichaamstemperatuur, ademhalingsdepressie, blokkade van adrenocortical reactie, en een daling van randweerstand zonder een effect op de hartindex. De belangrijkste wegen van verwijdering zijn de nieren (urine) en de lever waar het aan glucuronic zuur wordt vervoegd. De grote dosissen Benzodiazepines konden tolerantie en fysiologisch gebiedsdeel ontwikkelen en tot zijn misbruik leiden. Slechts worden de spoorhoeveelheden (minder dan 1%) Benzodiazepines afgescheiden onveranderd in de urine, is de meesten van Benzodiazepines in urine vervoegde drug. Oxazepam, gemeenschappelijke metabolite van vele benzodiazepines, blijft opspoorbaar in urine maximaal één week, die Oxazepam maakt een nuttige teller van Benzodiazepines misbruikt.

 

Cocaïne (COC)

De cocaïne uit bladeren van cocainstallatie wordt afgeleid, is een machtige centraal zenuwstelselstimulans en een lokaal verdovingsmiddel dat. Onder de psychologische die gevolgen door cocaïne worden veroorzaakt te gebruiken zijn euforie, vertrouwen en een betekenis van verhoogde energie, gecombineerd met verhoogd harttarief, uitzetting van de leerlingen, koorts, trillingen en het zweten. De cocaïne wordt afgescheiden in urine hoofdzakelijk als benzoylecgonine in een korte periode.

 

Cotinine (WIEG)

Cotinine is metabolite in de eerste fase van nicotine, een giftige alkaloïde die stimulatie van de autonome peesknopen en het centrale zenuwstelsel wanneer in mensen veroorzaakt. De nicotine is een drug waaraan vrijwel elk lid van de tabak-rokende maatschappij hetzij door direct contact of tweedehandse inhalatie wordt blootgesteld. Naast tabak, is de nicotine ook in de handel verkrijgbaar als actief ingrediënt in het roken vervangingstherapie zoals nicotinegom, transdermal flarden en neusnevels. In een urine van 24 uur, ongeveer wordt 5% van een nicotinedosis afgescheiden als onveranderde drug met 10% als cotinine en 35% als hydroxycotinine; de concentraties van andere metabolites worden verondersteld om van minder dan 5% rekenschap te geven. Terwijl cotinine om inactieve metabolite wordt verondersteld te zijn, is het verwijderingsprofiel is stabieler dan dat van nicotine die grotendeels PH-afhankelijke urine is. Dientengevolge, wordt cotinine beschouwd als een goede biologische teller voor het bepalen van nicotinegebruik.

 

Ethylglucuronide (ETG)

Ethylglucuronide (EtG) is directe metabolite van alcohol. De aanwezigheid in urine kan worden gebruikt om recente alcoholopname te ontdekken, zelfs nadat de alcohol niet meer meetbaar is. De traditionele laboratoriummethodes ontdekken de daadwerkelijke alcohol in het lichaam, dat op huidige opname binnen de afgelopen uren wijst (afhankelijk van hoeveel werd verbruikt). De aanwezigheid van EtG in urine is een definitieve indicator dat het in de urine 3 tot 4 dagen kan worden ontdekt na het drinken van alcohol, zelfs wordt de alcohol geëlimineerd van het lichaam. Daarom is EtG een nauwkeurigere indicator van de recente opname van alcohol dan metend voor de aanwezigheid van alcohol zelf. De EtG-test kan in de diagnose van het dronken drijven en alcoholisme helpen, dat belangrijke betekenis in de gerechtelijke identificatie en het algemeen medische onderzoek heeft.

 

Fentanyl (FYL)

Fentanyl is een machtig, synthetisch verdovend pijnstillend middel met een snel begin en korte duur van actie. Het is sterke agonist bij de μ-opioid receptoren. Historisch is het gebruikt om doorbraakpijn te behandelen en algemeen gebruikt in pre-procedures als pijnverlichter evenals verdovingsmiddel in combinatie met benzodiazepine. Het is ongeveer 80 tot 100 keer meer machtig dan morfine en ruwweg 15 tot 20 keer meer machtig dan heroïne.

 

Synthetische Cannabinoid (K2)

Sinds 2004, worden de kruidenmengsels zoals ‚Kruid‘ verkocht in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en andere Europese landen hoofdzakelijk via Internet-winkels. Hoewel verklaard als wierook, worden zij gerookt zoals ‚bio-drugs‘ door de consumenten. In overeenkomstige bloggen, meldden de druggebruikers cannabis-als gevolgen na het roken. Deze producten genieten van grote populariteit in het bijzonder onder jongere mensen, aangezien tot nu toe de mengsels in hoofdwinkels en via Internet in vele landen zonder leeftijdsbeperking worden verkocht. Jwh-018 werden ontwikkeld en werden geëvalueerd in fundamenteel wetenschappelijk onderzoek om de verhoudingen te bestuderen van de structuuractiviteit met betrekking tot de cannabinoidreceptoren. JWH073 is geïdentificeerd in talrijke kruidenproducten, zoals „Kruid“, „K2“, K3“ en anderen. Deze producten kunnen voor hun psychoactieve gevolgen worden gerookt.

 

Ketamine (KET)

De ketamine is een short-acting „scheidend“ verdovingsmiddel toe te schrijven aan zijn capaciteit om waarneming van sensatie te scheiden. Het heeft ook hallucinogene en painkilling kwaliteiten die schijnen om mensen op zeer verschillende manieren te beïnvloeden. De ketamine is chemisch verwant met PCP (‚Angel Dust‘). De ketamine wordt nu en dan beheerd aan mensen maar meer in het algemeen, door dierenartsen voor huisdierenchirurgie gebruikt. Over het algemeen wordt de straat K het vaakst afgeleid in vloeibare vorm van de medische leveranciers van dierenartsen de bureaus of. De ketamine vergt over het algemeen 1-5 minuten om van kracht te worden. De gesnurkte ketamine duurt een weinig langer 5-15 minuten. Afhankelijk van hoeveel en hoe onlangs men heeft gegeten, kan de mondelinge ketamine tussen 5 en 30 minuten nemen om van kracht te worden. De primaire gevolgen van ketamine duren ongeveer 30-45 minuten indien ingespoten, 45-60 minuten wanneer gesnurkt, en 1-2 uren indien mondeling gebruikt. Het Beleid van de Drughandhaving rapporteert dat de drug het lichaam maximaal 24 uren kan nog beïnvloeden.

 

6-Aoetylmorphine (MAM)

6-Monoacetylmorphine (6-MAM) of acetylmorphine 6 (6-AM) is één van drie actieve metabolites van heroïne (diacetylmorphine), anderen die morfine en veel minder actieve monoacetylmorphine zijn 3 (3-MAM). 6-MAM wordt snel gecreeerd van heroïne in het lichaam, en dan of wordt gemetaboliseerd in morfine of in de urine afgescheiden. 6-MAM blijft in de urine voor neen meer dan 24 uren. Zo moet een urinespecimen spoedig na het laatste heroïnegebruik worden verzameld, maar de aanwezigheid van 6-MAM waarborgt dat de heroïne in feite zo onlangs zoals binnen de laatste dag werd gebruikt. 6-MAM wordt natuurlijk gevonden in de hersenen, maar in dergelijke kleine hoeveelheden dat de opsporing van deze samenstelling in urine waarborgt vrijwel dat de heroïne onlangs is verbruikt.

 

Methylenedioxymethamphetamine - vervoering (MDMA)

MDMA behoort tot een familie van kunstmatige drugs. Zijn verwanten omvatten MDA (methylenedioxyamphetamine), en MDEA (methylenedioxyethylamphetamine). Zij allen delen de amfetamine-als gevolgen. MDMA is een stimulans met hallucinogene die tendensen als empathogen worden beschreven aangezien het stemming-veranderende chemische producten, zoals het cartooning en l-Dopa vrijgeeft, en kan gevoel van liefde en vriendelijkheid produceren. De nadelige gevolgen van MDMA-gebruik omvatten opgeheven bloeddruk, hyperthermie, bezorgdheid, paranoia en slapeloosheid. MDMA wordt beheerd of door mondelinge opname of intraveneuze injectie. De gevolgen van MDMA beginnen 30 minuten na opname, piek in een uur en duren 2 – 3 uren.

 

(ONTMOETE) methamfetamine

De methamfetamine is een machtige sympathomimetic agent met therapeutische toepassingen. De scherpe hogere dosissen leiden tot verbeterde stimulatie van het centrale zenuwstelsel en veroorzaken euforie, waakzaamheid, en een betekenis van verhoogde energie en macht. De scherpere reacties veroorzaken bezorgdheid, paranoia, psychotisch gedrag, en hartdysrhythmias. Het patroon van psychose wordt dat bij halveringstijd van ongeveer 15 uren kan verschijnen afgescheiden in urine als amfetamine en geoxydeerd zoals deaminated en derivaten hydroxylated. Nochtans, is 40% van methamfetamine afgescheiden onveranderd. Aldus wijst de aanwezigheid van de oudersamenstelling in de urine methamfetamine op gebruik.

 

Morfine (MOP300)

De opiaten verwijzen naar om het even welke drug die wordt afgeleid uit de maankop, met inbegrip van de natuurlijke producten, morfine en codeïne, en de halfsynthetische drugs zoals heroïne. De opiaten oefenen hun gevolgen voor het centrale zenuwstelsel en de organen uit die vlotte spier bevatten. De opiaten vertonen hun aanwezigheid door analgesie, slaperigheid, euforie, het verminderen van lichaamstemperatuur, ademhalingsdepressie, blokkade van adrenocortical reactie. De belangrijkste wegen van verwijdering zijn nieren (urine) en de lever waar het aan glucuronic zuur wordt vervoegd. De opiaten en hun metabolites kunnen in urine als resultaat van heroïne, morfine, codeïne of papaverzaadopname worden ontdekt.

 

Methaqualone (MQL)

Methaqualone is een kalmerend en hypnotic medicijn. Methaqualone is een kalmeringsmiddel dat de activiteit van de GABA-receptoren in de hersenen en het zenuwstelsel verhoogt. Wanneer GABA-de activiteit wordt verhoogd, bloeddrukdalingen en de langzame ademhaling en de polsslag, leidend tot een staat van diepe ontspanning. Methaqualonepieken in de bloedsomloop binnen verscheidene uren, zijn gevolgen die over het algemeen vier tot acht uren duren. De regelmatige gebruikers bouwen een fysieke tolerantie op, die grotere dosissen voor hetzelfde effect vereisen. De overdosis kan tot zenuwstelselsluiting, coma en dood leiden.

 

 

[PRINCIPE]

De snelle Enige/Cassette van de multi-drugtest is concurrerende immunoassay die aan het scherm voor de aanwezigheid van diverse drugs en drugmetabolites in urine wordt gebruikt. Het is chromatografisch absorberend die apparaat waarin, drugs binnen een urinesteekproef, concurrerend aan een beperkt aantal verenigde de bandplaatsen van het drug monoclonal antilichaam (muis) wordt gecombineerd.

 

Wanneer de test wordt geactiveerd, wordt de urine geabsorbeerd in elke teststrook door capillaire actie, mengelingen met de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam, en stroomt over een pre-coated membraan. Wanneer de drug binnen de urinesteekproef onder het opsporingsniveau van de test is, bindt de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam aan respectieve die drug-proteïne de stamverwant in het Testgebied (t) wordt geïmmobiliseerd van de teststrook. Dit veroorzaakt een gekleurde Testlijn in het Testgebied (t) van de strook, die, ongeacht zijn intensiteit, op een negatief testresultaat wijst.

 

Wanneer de niveaus van de steekproefdrug op of boven het opsporingsniveau van de test zijn, bindt de vrije drug in de steekproef aan de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam, die de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam verhinderen aan respectieve die drug-proteïne de stamverwant te binden in het Testgebied (t) wordt geïmmobiliseerd van het apparaat. Dit verhindert de ontwikkeling van een verschillende gekleurde band in het testgebied, die op een inleidend positief resultaat wijzen.

 

Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière bij het Controlegebied (c), van elke strook schijnen, als de test behoorlijk is uitgevoerd.

 

[INHOUD]

 • Drugtest.
 • Dehydrerend
 • Pamflet met instructie voor gebruik.

 

[OPSLAG EN STABILITEIT]

 • De uitrusting zou bij 2-30°C tot de vervaldatum moeten worden opgeslagen op de verzegelde zak wordt gedrukt die.
 • De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven.
 • Blijf van direct zonlicht, vochtigheid en hitte weg.
 • Bevries niet.
 • De zorg zou moeten worden genomen om de componenten van de uitrusting tegen verontreiniging te beschermen. Gebruik niet als er bewijsmateriaal van microbiële verontreiniging of precipitatie is. De biologische verontreiniging van het uitdelen van materiaal, containers of reagentia kan tot valse resultaten leiden.

 

[SPECIMENinzameling EN PREPRATION]

 • Verzamel urinesteekproef met een schone, droge container. De urine van de dag op elk ogenblik wordt verzameld die kan worden gebruikt.
 • Voor beste resultaten, testspecimens onmiddellijk na inzameling.
 • De urinespecimens kunnen worden gekoeld en (2-8°C) tot achtenveertig uren worden opgeslagen.
 • Voor langere opslag, bevries de steekproeven (- 20°C of hieronder).
 • Breng bevroren of gekoelde steekproeven aan kamertemperatuur alvorens te testen.

 

[VERRICHTING]

De test moet in kamertemperatuur (15ºC aan 30ºC) zijn

 • De donor verzamelt urinespecimen in een urinekop.
 • Open de verzegelde zak door tearing langs de inkeping. Verwijder de testcassette uit de zak en plaats het op een niveauoppervlakte.
 • Houd het steekproefdruppelbuisje verticaal, en voeg precies drie dalingen van het urinespecimen in de steekproef toe goed.
 • Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten. Zie de hieronder illustratie.

 

[INTERPRETATIE VAN RESULTATEN]

Inleidend positief (+)

Slechts één gekleurde band verschijnt, in het controlegebied (c). Geen gekleurde band verschijnt in het testgebied (t).

Verbied (-)

Twee gekleurde banden verschijnen op het membraan. Één band verschijnt in het controlegebied (c) en een andere band verschijnt in het testgebied (t).

Ongeldig

De controleband slaagt te verschijnen er niet in. De resultaten van om het even welke test die geen controleband in de gespecificeerde gelezen tijd heeft veroorzaakt moeten worden verworpen. Herzie gelieve de procedure en met een nieuwe test te herhalen. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de uitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

[KWALITEITSCONTROLE]

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het Controlegebied (c) verschijnen wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren. De kwaliteitscontrole zou met elke nieuwe partij, en om de 30 dagen moeten worden in werking gesteld om opslagstabiliteit te controleren. De positieve en negatieve controle zou de verwachte resultaten moeten geven.

De gebruikers kunnen controlematerialen (bijvoorbeeld van Bedrijf sigma-Aldrich) commercieel verkrijgen. De concentratie van drug in positieve en negatieve controles is ongeveer 50% boven en onder de scheidingsconcentratie van de analyse.

 

[PRESTATIESkenmerken]

Nauwkeurigheid

De vergelijkingsstudies werden uitgevoerd gebruikend Snelle multi-Drug 13-15 Test en in de handel verkrijgbare snelle drugs van misbruiktests. De studies werden uitgevoerd op ongeveer 600 klinische specimens per vorig drugtype bijeengezocht uit de klinische montages. De resultaten waren als volgt:

 

Formaat % Overeenkomsten met Predikaattest Formaat % Overeenkomsten met Predikaattest
AMPÈRE Positief 100.00% K2 Positief 100.00%
Verbied 99.31% Verbied 99.65%
BAR Positief 100% KET Positief 98.65%
Verbied 99.30% Verbied 99.05%
BUP Positief 100.00% MAM Positief 97.62%
Verbied 98.78% Verbied 99.28%
BZO Positief 100% MDMA Positief 100%
Verbied 99.20% Verbied 99.50%
COC Positief 100.00% SAMENGEKOMEN Positief 98.15%
Verbied 99.66% Verbied 99.08%
WIEG Positief 98.55% MOP300 Positief 100.00%
Verbied 99.44% Verbied 99.29%
ETG Positief 97.83% MQL Positief 98.41%
Verbied 99.46% Verbied 99.44%
FYL Positief 100.00%      
Verbied 99.64%    

 

BUP **: BUP werd gebaseerd op LC/MS-gegevens.

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +008615267039708