products

Van de Rapid Responseamfetamine (AMPÈRE) de Snelle Test Kit Drug van Misbruik

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO, CE, FDA
Modelnummer: Dwx-DOA
Min. bestelaantal: 5000 eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25Test/Box
Levertijd: in 20 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, L / C
Levering vermogen: 500,000pcs/Day
Gedetailleerde informatie
Steekproef: Urine Certificaat: ISO, CE, FDA
Type: Cassette of Strook Oorsprong: China
Houdbaarheid: 24 maanden Gebruik: Beroeps of Autoverificatie
Hoog licht:

mindray chemistry reagents

,

chemistry analyzer reagents


Productomschrijving

Van de Rapid Responseamfetamine (AMPÈRE) de Snelle Test

 

De amfetamine (AMPÈRE) Snelle Test is een snelle, onderzoekstest voor de kwalitatieve opsporing van Amfetamine en metabolites in menselijke urine op gespecificeerde afgesneden niveaus.

Voor professioneel slechts gebruik.

Voor kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

[BESTEMMING]

De snelle Amfetamine (AMPÈRE) Test is een immuno-chromatografische analyse voor de kwalitatieve die bepaling van de aanwezigheid van Amfetamine (AMPÈRE) in de hieronder lijst wordt vermeld.

Drug (Herkenningsteken) Kalibermeter Snijd niveau af
Amfetamine (AMPÈRE) D-amfetamine 1000ng/mL

 

Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. De gaschromatografie/de Massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op Amfetamine (AMPÈRE) van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden vermeld.

 

[SAMENVATTING]

De amfetamine en de structureel verwante „ontwerper“ drugs zijn sympathomimetic aminen de waarvan biologische gevolgen machtige centraal zenuwstelsel (CNS) stimulatie, anorexie, hyperthemic, en cardiovasculaire eigenschappen omvatten. Zij worden gewoonlijk intraveneously genomen mondeling, of door te roken. De amfetaminen worden gemakkelijk geabsorbeerd van het maagdarmkanaal en of door de lever of afgescheiden onveranderd in de urine met een halveringstijd van ongeveer 12 uren dan gedesactiveerd. Het kan in de urine 1 tot 2 dagen na gebruik worden ontdekt. De amfetamine wordt gemetaboliseerd aan deaminated (hippuric en benzoëzuren) en hydroxylated metabolites. De methamfetamine wordt gedeeltelijk gemetaboliseerd aan amfetamine en zijn belangrijke actieve metabolite. De amfetaminen verhogen het harttarief en de bloeddruk, en onderdrukken de eetlust. Sommige studies wijzen erop dat het zware misbruik in permanente schade aan bepaalde essentiële zenuw kan resulteren structureel in de hersenen.

 

[PRINCIPE]

De amfetamine (AMPÈRE) Snelle Test is concurrerende immunoassay die aan het scherm voor de aanwezigheid van Amfetamine (AMPÈRE) en metabolites in urine wordt gebruikt. Het is chromatografisch absorberend die apparaat waarin, drugs binnen een urinesteekproef, concurrerend aan een beperkt aantal verenigde de bandplaatsen van het drug monoclonal antilichaam (muis) wordt gecombineerd.

 

Wanneer de test wordt geactiveerd, wordt de urine geabsorbeerd in test door capillaire actie, mengelingen met de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam, en stroomt over een pre-coated membraan. Wanneer de drug binnen de urinesteekproef onder het opsporingsniveau van de test is, bindt de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam aan respectieve die drug-proteïne de stamverwant in het Testgebied (t) wordt geïmmobiliseerd van de test. Dit veroorzaakt een gekleurde Testlijn in het Testgebied (t) van de test, die, ongeacht zijn intensiteit, op een negatief testresultaat wijst.

 

Wanneer de niveaus van de steekproefdrug op of boven het opsporingsniveau van de test zijn, bindt de vrije drug in de steekproef aan de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam, die de respectieve stamverwant van het drug monoclonal antilichaam verhinderen aan respectieve die drug-proteïne de stamverwant te binden in het Testgebied (t) wordt geïmmobiliseerd van het apparaat. Dit verhindert de ontwikkeling van een verschillende gekleurde band in het testgebied, die op een inleidend positief resultaat wijzen.

 

Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière bij het Controlegebied (c) van de test schijnen, als de test behoorlijk is uitgevoerd.

 

[WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGSMAATREGELEN]

 • Immunoassay voor kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 • Gebruik niet na vervaldatum.
 • De test zou in de verzegelde zak tot gebruik moeten blijven.
 • De gebruikte test zou volgens lokale verordeningen moeten worden verworpen.

 

[INHOUD]

 • Drugtest.
 • Dehydrerend
 • Pamflet met instructie voor gebruik.

 

[OPSLAG EN STABILITEIT]

 • De uitrusting zou bij 2-30°C tot de vervaldatum moeten worden opgeslagen op de verzegelde zak wordt gedrukt die.
 • De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven.
 • Blijf van direct zonlicht, vochtigheid en hitte weg.
 • Bevries niet.
 • De zorg zou moeten worden genomen om de componenten van de uitrusting tegen verontreiniging te beschermen. Gebruik niet als er bewijsmateriaal van microbiële verontreiniging of precipitatie is. De biologische verontreiniging van het uitdelen van materiaal, containers of reagentia kan tot valse resultaten leiden.

 

[VERRICHTING]

De test moet in kamertemperatuur (15ºC aan 30ºC) zijn

 • De donor verzamelt urinespecimen in een urinekop.
 • Open de verzegelde zak door tearing langs de inkeping. Verwijder de test uit de zak en plaats het op een niveauoppervlakte.
 • Houd het steekproefdruppelbuisje verticaal, en voeg precies drie dalingen van het urinespecimen in de steekproef toe goed.
 • Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten. Zie de hieronder illustratie.

 

[INTERPRETATIE VAN RESULTATEN]

Inleidend positief (+)

Slechts één gekleurde band verschijnt, in het controlegebied (c). Geen gekleurde band verschijnt in het testgebied (t).

Verbied (-)

Twee gekleurde banden verschijnen op het membraan. Één band verschijnt in het controlegebied (c) en een andere band verschijnt in het testgebied (t).

Ongeldig

De controleband slaagt te verschijnen er niet in. De resultaten van om het even welke test die geen controleband in de gespecificeerde gelezen tijd heeft veroorzaakt moeten worden verworpen. Herzie gelieve de procedure en met een nieuwe test te herhalen. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de uitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

NOTA:

 • De intensiteit van kleur in het testgebied (t) kan afhankelijk van de concentratie van analytes variëren huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied als negatief moeten worden beschouwd. merk op dat dit slechts een kwalitatieve test is, en kan niet de concentratie van analytes in het specimen bepalen.
 • De externe controles worden niet voorzien van deze uitrusting. Men adviseert dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

 

[TESTbeperkingen]

1. Deze test is ontwikkeld voor het testen van urine slechts steekproeven. Geen andere vloeistoffen zijn geëvalueerd. Gebruik dit apparaat niet aan testsubstanties buiten urine.

2. Er is een mogelijkheid dat de technische of procedurefouten, evenals de mengende substanties in het urinespecimen onjuiste resultaten kunnen veroorzaken.

3. De vervalste urinesteekproeven kunnen onjuiste resultaten veroorzaken. De sterke oxyderende agenten zoals bleekmiddel (hypochloriet) kunnen druganalyte oxyderen. Als een steekproef van wordt vervalst wordt verdacht, verkrijg een nieuwe steekproef in een verschillende, ongebruikte, kop.

4. Deze test is een kwalitatieve onderzoeksanalyse. Het wordt niet ontworpen om de kwantitatieve concentratie van drugs of het niveau van intoxicatie te bepalen.

5. Een positief resultaat wijst op niveau of intoxicatie, beleidsroute of geen concentratie in urine.

6. Een negatief resultaat kan niet op drug-vrije urine noodzakelijk wijzen. De negatieve resultaten kunnen worden verkregen wanneer de drug maar onder het afgesneden niveau van de test aanwezig is.

 

[KWALITEITSCONTROLE]

De gebruikers zouden de aangewezen staat, en lokale richtlijnen betreffende de frequentie moeten volgen van het analyseren van externe kwaliteitscontrolematerialen.

Hoewel er een interne procedurecontrolelijn in het testapparaat van Controlegebied is, wordt het gebruik van externe controles sterk als goede laboratoriumtestpraktijk geadviseerd om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren. De positieve en negatieve controle zou de verwachte resultaten moeten geven. Wanneer het testen van de positieve en negatieve controle, zou dezelfde analyseprocedure moeten worden goedgekeurd.

[PRESTATIESkenmerken]

Nauwkeurigheid

De vergelijkingsstudies werden uitgevoerd gebruikend Snelle Amfetamine (AMPÈRE) Test en in de handel verkrijgbare snelle drugs van misbruiktests. De studies werden uitgevoerd op ongeveer 600 klinische vorige specimens bijeengezocht uit de klinische montages. De vermoedelijke positieve resultaten werden bevestigd door GC/MS. Results waren als volgt:

Test AMPÈRE
Positieve Overeenkomst 100%
Negatieve Overeenkomst 99.20%
Totale Overeenkomst 99.20%

 

Specificiteit en dwarsreactiviteit

Om de specificiteit en de dwarsreactiviteit van de test te testen, werd het testapparaat gebruikt om Amfetamine (AMPÈRE), metabolites en andere componenten van dezelfde klasse te testen die waarschijnlijk in urine zullen aanwezig zijn. Alle componenten werden toegevoegd aan drug-vrije normale menselijke urine. De volgende structureel verwante samenstellingen veroorzaakten positieve resultaten met de test wanneer getest op niveaus gelijk aan of groter dan de hieronder vermelde concentraties.

Samenstelling Reactie gelijkwaardig aan scheiding in ng/mL
AMPÈRE  
D-Amphetamin 1.000
d.l-amfetamine 2.500
1-amfetamine 50.000
(+/-) methylenedioxyamphetamine 3,4 (MDA) 2.000

 

Mengende substanties

De klinische urinesteekproeven kunnen substanties bevatten die zich potentieel in de test konden mengen. De volgende samenstellingen werden toegevoegd aan drug-vrije urine of drug positieve urine met de concentratie 50% onder de scheiding en 50% boven de scheiding, respectievelijk. Alle potentiële mengende substanties werden toegevoegd bij een concentratie van 100µg/mL (Alle concentraties werden bevestigd met GC/MS). De urinespecimens werden getest met de Snelle Amfetamine (AMPÈRE) Test. Geen van de urinesteekproeven toonde om het even welke afwijking van de verwachte resultaten.

Acetaminophen Chlorothiazide Estrone-3-sulfaat
Acetophenetidin Chlorpheniramine Ethyl-p
Amoxiciline D, l-Chlorpromazine Erythromycin
Ampicillin Cholesterol Fenoprofen
Aspirin Clonidine Flucloxacillin
Atenolol Cimetidine Fluoxetine
Atorvastatin Citalopram Furosemide
Azlocillin Cortisone Gentisic zuur
Benziliczuur Creatinine Hemoglobine
Benzylpenicillin Deoxycorticosterone Hydralazine
Benzoëzuur Dexamethasone Hydrochlorothiazide
Bilirubine Dextromethorphan Hydrocortisone
Benzydamine Diclofenac zuur o-Hydroxyhippuric
Cafeïne Diflunisal p-Hydroxytyramine
Carbamazepine Digoxin Ibuprofen
Cephalexin Diphenhydramine Indomethacin
Chloralhydrate Efedrine Iproniazid
Chlooramphenicol β-Estradiol D, l-Isoproterenol
Isoxsuprine D, l-Octopamine Salicylic zuur
Ketamine Oxalic zuur Serotonine
Ketoprofen Oxolinic zuur Sulfamethazine
Labetalol Oxymetazoline Sulindac
Lisinopril Oxytetracycline Tetracycline
Loperamide Papaverine Tetrahydrozoline
Meperidine Penicilline-g Thiamine
Meprobamate Pentazocine Thioridazine
Methoxyphenamine Perphenazine D, l-Thyroxine
Methylphenidate Phenelzine Tolbutamine
Nadolol Prednisolone Tolbutamide
Nalidixic zuur Prednisone Trifluoperazine
Naproxen D, l-Propanolol Tryptamine
Niacinamide D-Pseudoephedrine Urinezuur
Nicotine Quinacrine Verapamil
Nifedipine Kinine Zomepirac
Norethindrone Quindine  
Noscapine Ranitidine  

 

Effect van Urinesoortelijk gewicht

De soortelijk gewichtstudies werden uitgevoerd op verschillend soortelijk gewicht met inbegrip van 1,002, 1,010, 1,020, 1,030, 1,040 specimens met drug vrije urine of drug positieve urine met de concentratie bij 50% onder en 50% boven scheidingsniveau (Alle concentraties werden bevestigd met GC/MS). Elke steekproef werd getest door de overeenkomstige Snelle Amfetamine (AMPÈRE) Test. De resultaten tonen aan dat de variërende waaiers van urinesoortelijk gewicht niet het testresultaat beïnvloeden.

 

Effect van Urineph

PH van een pool van de gedeelte negatieve urine wordt aangepast aan een pH waaier van 3 tot 9 in 1 pH eenheidstoename en met elke drug bij 50% onder en 50% boven scheidingsniveaus vastgespijkerd (Alle concentraties werden bevestigd met GC/MS). Elke steekproef werd getest door de overeenkomstige Snelle Amfetamine (AMPÈRE) Test. Het resultaat toont aan dat variëren uitgestrekt van PH zich niet in de prestaties van de test mengt.

 

Van de Rapid Responseamfetamine (AMPÈRE) de Snelle Test Kit Drug van Misbruik 0

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +008615267039708