Bericht versturen
products

De mondelinge Steekproefpp PE Uitrusting van de RNAextractie van Buis Beschikbare DNA

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Dewei
Certificering: CE, FDA, FSC
Modelnummer: Dw-80006
Min. bestelaantal: 5000 eenheden
Prijs: $4-20/unit
Verpakking Details: 10mlx6, 10mlx100
Levertijd: in 20 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 200.000 eenheden/Dag
Gedetailleerde informatie
Gebruik: Steekproefinzameling en extractie aan PCR test Temperatuur: Kamertemperatuur
Materiaal: Buiten werking gesteld Virus, PP+PE-Buis, Bijeengekomen Zwabber Stabiliteit: 24 maanden
Recycling: Beschikbaar Steekproef: Mondelinge Steekproef
Hoog licht:

Pp-de Uitrusting van de RNAextractie van Buisdna

,

De beschikbare DNA-Uitrusting van de RNAextractie

,

PE Uitrusting van het Buis de Virale Behoud


Productomschrijving

Één Stap voor Virale Behoud covid-19 en Extractie vóór PCR het testen

 

Hebt u de juiste virusvervoersoplossing gekozen?

De unieke niet gepatenteerde formule van Dewei kon het risico van „valse negatieve“ resultaten minimaliseren.

 

Bijna bewaart al middel van het virusvervoer op de markt nu het geactiveerde virus, dat zeer riskant van besmetting in bemonstering, vervoer, en het testen heeft.

 

De arbeiders van de Frontlinie epidemische preventie hebben behoudsoplossing nodig die het virus kan direct buiten werking stellen. Het zou moeten worden overwogen of het middel de integriteit van virusrna kan stabiliseren en degradatie vermijden alvorens te testen, die „valse negatieve“ resultaten zal veroorzaken.

 

Wij vergeleken de behoudsgevolgen van guanidiniummiddel van andere merken en niet-guanidiniumoplossing van Dewei bij 37°C op vogelcoronavirus. Men vond dat het behoudseffect van het middel van het guanidiniumbehoud zeer onbevredigend is!

 

Na 1-7 dagen van opslag in de omstandigheden van 37 ℃, is de het behoudsefficiency van virusrna fundamenteel constant bij 100% door Dewei-Virusvervoersoplossing te gebruiken. Terwijl het gebruiken van het andere twee middel van de guanidiniumcomponent, geleidelijk aan vermindert de het behoudsefficiency van virusrna. Het werd verminderd tot minder dan 20% na 7 dagen, die RNA op degradatie na verloop van tijd wijzen.

 

Conclusie: Guanidinium (omvat guanidine isothiocyanate of guanidine waterstofchloride, enz.) wordt, als gemeenschappelijk eiwitdenatureringsmiddel, normaal gebruikt voor het lysing van cel in nucleic zuurextractie of het buiten werking stellen van virus. Maar het middel met guanidinium kan geen nucleic zuur onder normale kamertemperatuur bewaren die gemakkelijk specimen gedegradeerd maakt. Daarom is het middel met guanidinium ongeschikt voor behoud sars-CoV-2. Het wordt sterk voorgesteld om de het behoudsoplossing van het niet-guanidiniumvirus te gebruiken.

 

Hier, doen wij de arbeider met betrekking tot covid-19 een beroep ongeveer testend aan bericht onder punten wanneer het kiezen van de oplossing van het virusbehoud aan nucleic zuur het testen slechts, maar om virus niet te cultiveren.

 

1. De gebruik buiten werking gestelde oplossing van het virusbehoud

Het is onnodig om het leven virus te bewaren zolang het intacte en stabiele nucleic zuur van virus voor de test kan worden bewaard, aangezien momenteel het doel van nucleic zuurtest RNA van virus in de steekproeven te ontdekken is. Daarom wanneer in de situatie van het vechten met covid-19, het buiten werking gestelde virus tijdens bemonstering een betere manier is om steekproeven te bewaren. In de markt, hebben sommige fabrikanten ook het middel van het virusbehoud buiten werking gesteld, maar het grootste deel van de buiten werking gestelde component is guanidinium, zoals het werd vermeld, middel met guanidiniumcomponent kan geen nucleic zuur onder normale kamertemperatuur bewaren. Het is degradeert gemakkelijk virus in de steekproef en niet geschikt om sars-CoV-2 steekproeven te bewaren. Vandaar, adviseren wij Medische het behoudsoplossing van Dewei met component van het niet-guanidinium de eiwitdenatureringsmiddel, die het virus kan buiten werking stellen en het virale nucleic zuur ervoor zorgen niet wordt gedegradeerd wanneer opgeslagen onder kamertemperatuur.

 

2. Gebruik de oplossing van het virusbehoud die onder kamertemperatuur kan worden gehouden

Omdat RNA niet stabiel is, zou het gemeenschappelijke middel van het virusvervoer met steekproeven moeten in voorwaarde worden bewaard 4℃ en aan laboratoria binnen 48 uren worden geleverd. Als de vervoertemperatuur niet standaard is, zou het nucleic zuur van virus kunnen worden gedegradeerd, dergelijke oorzaken een testresultaat van „valse negatief“! Terwijl, als de steekproef in de oplossing werd gehouden van het niet-guanidiniumbehoud van Dewei die steekproef onder kamertemperatuur kan bewaren, dan het het probleem van levering kan oplossen kost en verhoog de nauwkeurigheid van het testen van resultaat.

 

3. De het behoudsoplossing van het gebruiksvirus die kon beschermt door inactiveringseffect bemonsteren op hoge temperatuur

De verwante instructie van de Nationale Gezondheidscommissie van het verzoek van de Volksrepubliek China dat de steekproefbehoefte om door op hoge temperatuur worden buiten werking gesteld (hitte het in 56℃ voor 30 min) alvorens nucleic virus vermindert te halen, terwijl het instituut van het Centrum van Peking voor Ziektenpreventie en Controle en het Onderzoekscentrum van Peking van Preventieve Geneeskunde een thesis op Klinische Chemie publiceren die aantoont dat de inactivering op hoge temperatuur het nucleic virus toen zou degraderen het tarief van de virus nucleic opsporing, dat één van de redenen van bovenmatig vals negatief tarief van opsporing covid-19 is. Het experiment toont aan dat de inactivering op hoge temperatuur geen duidelijk effect aan virus nucleic volledigheid wanneer oplossing van het het virusbehoud van gebruiksdewei de Medische heeft om de steekproef te bewaren.

 

Onder grafiek is het gegeven dat Medische het virusvervoersoplossing van Dewei gebruikt om Vogelcoronavirus te bewaren, vijf gradiënten aan uittreksel en test verdunnen. Vergelijk CT waarde van normale temperatuurinactivering met inactivering op hoge temperatuur.

 

Gradiënt Normale Temperatuurinactivering Inactivering op hoge temperatuur in 60℃ voor 30 min
10-1 23.08 23.29 23.26 23.22
10-2 27.26 27.43 27.32 27.48
10-3 32.81 32.65 32.24 32.37
10-4 35.84 35.69 35.93 35.72
10-5 39.65 39.79 39.83 39.78

 

 

Medische Dewei adviseert om behoudsoplossing te gebruiken die buiten werking gesteld virus, geschikt oplossingsvolume die is, die in kamertemperatuur vervoeren en virus beschermen om effect van inactivering op hoge temperatuur te vermijden wanneer neus of mondelinge bemonstering.

 

Lekvrije het behoudsbuis van Dewei Medische prestaties die uniek ontwerp van omgekeerd slot heeft. Om traditionele buizen te onderscheiden die niet rechtop geplaatst tijdens vervoer kunnen, het blijvend gemakkelijk steekproefvloeistof op de pijp en morserijvloeistof aan handen na het openen van de dekking, bij de naar voren gebogen tussentijd om aërosolverontreiniging te produceren.

Het lekvrije ontwerp zonder rubberdieschorten kan het lekken verhinderen wanneer de herhaling de verrichting van het openen van de dekking, zulke de veiligheid van bemonsteringsexploitant verzekert, vermijdt ook het aërosol en de steekproeflekkage door de sprong van de rubberschorten wordt veroorzaakt.

De mondelinge Steekproefpp PE Uitrusting van de RNAextractie van Buis Beschikbare DNA 0

 

 

Verrichtingsproces:

1. Zet de steekproefbuizen in incubator bij 65°C 30 minuten.

2. Breng de steekproefbuizen in het metaal thermostatische bad bij over 100°C 10 minuten.

3. Test direct aangaande PCR analysator na extractie.

De mondelinge Steekproefpp PE Uitrusting van de RNAextractie van Buis Beschikbare DNA 1

De mondelinge Steekproefpp PE Uitrusting van de RNAextractie van Buis Beschikbare DNA 2De mondelinge Steekproefpp PE Uitrusting van de RNAextractie van Buis Beschikbare DNA 3

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708