Bericht versturen
products

Huisgebruik covid-19 van de de Strookcassette van de Antigeen de Snelle Test Zwabber Kit Nasal Nasopharyngeal Sample

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: CE White List FSC
Modelnummer: Dwr-800AG
Min. bestelaantal: 5000tests
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1pcs/box 25pcs/box
Levertijd: in 20 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 500.000
Gedetailleerde informatie
Specimen: Neus of Mondelinge Zwabber Oorsprong: China
Opslagvoorwaarde: Kamertemperatuur Houdbaarheid: 18 maanden
Resultaattijd: 15mins na Verrichting Component: Snelle Testcassette, Zwabber, Buffer, Extractiebuis
Hoog licht:

medical laboratory reagents

,

human biochemistry reagents


Productomschrijving

Huisgebruik covid-19 van de de Strookcassette van de Antigeen Snelle Test de Zwabberuitrusting

Snel: 15 Minuten;
Goedkoop: Lagere kosten met hoog rendement;
Eenvoudig: Gemakkelijke steekproefinzameling;
Geschikt: Kan naar huis gebruik zijn;

BESTEMMING VAN ANTIGEENtest
Het product wordt gebruikt voor de kwalitatieve opsporing van besmetting sars-cov-2. Het volledige opsporingsproces vergt slechts 15-20 minuten, en de verrichting is eenvoudig en gevoelig. Geen vereist instrument. Het kan voor het onderzoek van vroege besmette patiënten en niet-symptomatische patiënten worden gebruikt. Deze methode is een efficiënt supplement voor nucleic zuuropsporing.

PRINCIPE VAN ANTIGEENtest
De opsporing van sars-cov-2 keurt het principe van de dubbele methode van de antilichamensandwich en colloïdale gouden immunochromatography goed om antigeen sars-cov-2 in menselijke Neuszwabbers, pharyngeal zwabbers, sputum, broncho-alveolaire lavagevloeistof, enz., met twee hoogst specifieke en hoogst gevoelige sars-cov-2 n-antigeen monoclonal antilichamen, waarin monoclonal antilichaam I een vangstantilichaam kwalitatief te ontdekken is, vast op het opsporingsgebied op het NC-membraan, is monoclonal antilichaam II een colloïdaal gouden-geëtiketteerd die antilichaam, op het bindende stootkussen wordt bespoten, en het NC-gebied C van de membraankwaliteitscontrole is met een laag bedekt met het antilichaam van IgG van de geit anti-muis en het antilichaam van IgG van het geit anti-konijn. De dubbele methode van de antilichamensandwich wordt gebruikt in het opsporingsgebied, en die wordt de antigeen-antilichaam reactie gebruikt op het kwaliteitscontrolegebied, met colloïdale gouden immunochromatographytechnologie wordt gecombineerd sars-cov-2 in het menselijke lichaam te ontdekken. Tijdens opsporing, wordt de steekproef door chromatografie gescheiden onder het capillaire effect. Als de geteste steekproef sars-cov-2 bevat, combineert het gouden-geëtiketteerde sars-cov-2 n-antigeen monoclonal antilichaam I met sars-cov-2 om complex te vormen, en combineert met sars-cov-2 n-antigeen monoclonal antilichaam II vast bij de opsporingslijn tijdens het chromatografieproces, dat het „Au-Antilichaam IN antigeenantilichaam II“ sandwich zal vormen, zodat een purpere band in het opsporingsgebied (t) verschijnt; Anders, verschijnen geen magenta banden in het opsporingsgebied (t). Ongeacht of er een antigeen sars-cov-2 in de steekproef is, zal het complex tot het controlegebied (c) blijven worden door chromatografie gescheiden, en een purpere band verschijnt wanneer het reageren met het antilichaam van IgG van de geit anti-muis en het antilichaam van IgG van het geit anti-konijn.
De purper-rode die band in het controlegebied (c) wordt voorgesteld is een norm voor het beoordelen of het chromatografische proces normaal, is en ook als internecontrolenorm voor reagentia dient.

HOOFDinhoud VAN ANTIGEENtest
• Één zak die een snelle testcassette met deshydratiemiddel bevatten.
• Extractiebuis.
• Extractiereagens.
• Instructies voor gebruik.
• Neus/Mondelinge Zwabber.

OPSLAG EN STABILITEIT
• Opslag bij 39~ 86 º F (4 ~ 30 º C) in de verzegelde zak 18 maanden.

VOORZORGSMAATREGELEN
• Voor kenmerkend slechts gebruik in vitro.
• Gebruik niet na vervaldatum.
• De testcassette zou in de verzegelde zak tot gebruik moeten blijven.
• De gebruikte testcassette zou volgens lokale verordeningen moeten worden verworpen.

 

 

BEPERKINGEN

• De etiologie van ademhalingsdiebesmetting door micro-organismen buiten sars-cov-2 wordt veroorzaakt zal niet gevestigd worden met deze test. De Coronavirus Ag Snelle Testcassette (Zwabber) kan zowel haalbare als niet-uitvoerbare sars-cov-2 ontdekken. De prestaties van de Coronavirus Ag Snelle Testcassette (Zwabber) hangen van antigeenlading af en kunnen niet met virale die cultuurresultaten correleren op hetzelfde specimen worden uitgevoerd.

• Het nalaten om de Testprocedure te volgen kan testprestaties ongunstig beïnvloeden en/of het testresultaat ongeldig maken.

• Als het testresultaat negatief is en de klinische symptomen voortduren, het extra wordt testen gebruikend andere klinische methodes geadviseerd. Een negatief resultaat sluit op elk ogenblik niet de aanwezigheid van SARS-CoV-2 antigenen in specimen uit, aangezien zij onder het minimumopsporingsniveau van de test aanwezig kunnen zijn of als de steekproef incorrect werd verzameld of werd vervoerd.

• Zoals met alle diagnostische tests, zou een bevestigde diagnose slechts door een arts moeten worden gemaakt nadat alle klinische en laboratoriumbevindingen zijn geëvalueerd.

• De positieve testresultaten onderscheiden niet tussen sars-COV en sars-cov-2.

• De negatieve resultaten zouden indien nodig moeten worden behandeld en vermoedelijk met een FDA gemachtigde moleculaire analyse, voor klinisch beheer, met inbegrip van besmettingscontrole worden bevestigd.RICHTING VAN GEBRUIK
Huisgebruik covid-19 van de de Strookcassette van de Antigeen de Snelle Test Zwabber Kit Nasal Nasopharyngeal Sample 0

Huisgebruik covid-19 van de de Strookcassette van de Antigeen de Snelle Test Zwabber Kit Nasal Nasopharyngeal Sample 1Huisgebruik covid-19 van de de Strookcassette van de Antigeen de Snelle Test Zwabber Kit Nasal Nasopharyngeal Sample 2

Huisgebruik covid-19 van de de Strookcassette van de Antigeen de Snelle Test Zwabber Kit Nasal Nasopharyngeal Sample 3

 

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708