Bericht versturen
products

Van het het Pakketpoct Covid Antigeen van het huisgebruik de Individuele Uitrusting van de de Zwabbertest Snelle

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: CE White List FSC
Modelnummer: Dwr-800AG
Min. bestelaantal: 5000tests
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1pcs/box 25pcs/box
Levertijd: in 20 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 100,000tests/day
Gedetailleerde informatie
Steekproef: Nasopharyngeal Neus/Mondelinge Zwabber Opslag: Kamertemperatuur
Houdbaarheid: 18 maanden Lezing: 10-15 mins
Principe: Colloïdale Gouden Analyse Toepassing: Kwalitatieve Bepaling van covid-19
Hoog licht:

medical laboratory reagents

,

human biochemistry reagents


Productomschrijving

Van het de Lezingspoct Covid 2019-NCoV Antigeen van het huisgebruik 15mins Uitrusting van de de Zwabbertest de Snelle

BEDOEL GEBRUIK VAN ANTIGEEN SNELLE TEST

De snelle testuitrusting wordt in vitro gebruikt voor kwalitatieve bepaling van nieuw coronavirus (SARS-CcV-2) antigeen in menselijke neuszwabbersteekproeven.

 

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN VAN ANTIGEEN SNELLE TEST

• Covid-19 Cassette van de Antigeen de Snelle Test. • Extractiebuis. • Extractiereagens. • Zwabber.

 

OPSLAG & STABILITEIT VAN ANTIGEEN SNELLE TEST

• Opslag bij 39 ~ 86 º F (4 ~ 30 º C) in de verzegelde zak tot de vervaldatum.

• Blijf van direct zonlicht, vochtigheid en hitte weg.

• BEVRIES NIET.

 

HOE TE OM DEZE ANTIGEEN SNELLE TEST UIT TE VOEREN?

1. Verwijder een Testapparaat uit de foliezak door tearing bij de inkeping en plaats het op een niveauoppervlakte.

2. De de Reagensfles van de holdingsextractie verticaal, voegt 10 dalingen (400μL) aan de Extractiebuis toe.

3. Neem de nasopharyngeal (en oropharyngeal) zwabbersteekproef in de extractieoplossing op, dan, meng de zwabber 10 keer.

4. Verwijder de zwabbers terwijl het drukken tegen de oplossingsbuis om het grootste deel van het specimen te halen

5. Plaats het druppelbuisje GLB en laat vallen 3 dalingen (60~70μl) goed in de steekproef.

6. Lees het resultaat in 10-15 minuten. Lees geen resultaten na meer dan 20 minuten.

 

Voordelen van onze producten:

Stabiele en betrouwbare kwaliteit
Wij zijn geëngageerd aan de stabiliteit en de controle van onze producten. Een goede kwaliteit van producten en de perfecte naverkoopdiensten om uw werk efficiënter te maken.
Veiligheid in gebruik
Ons product keurt biologisch bewaarmiddel goed wat veilig en schoon zijn. Gebruiken het op lange termijn zal niet het systeem van de instrumentenpijpleiding beschadigen.

Rendabel
Niet alleen kunnen wij u stabiele en betrouwbare producten, maar ook gunstige prijzen om uw het besteden van uw afdeling te verminderen aanbieden.

 

Iets u moet leren over:

1) Wat is het verschil tussen een antigeentest en een moleculaire test?

Een antigeentest ontdekt specifieke proteïnen op de oppervlakte van het virus. Deze tests zijn sneller en minder duur, maar hebben een hogere kans om een actieve besmetting, volgens FDA te missen.

Een moleculaire (PCR of polymerasekettingreactie) test ontdekt het genetische materiaal van het virus. Deze tests vereisen een complexere technologie om resultaten te krijgen, en het vergt gewoonlijk een dag of twee om die resultaten (afhankelijk van laboratoriumcapaciteit, kunnen de resultaten tot een week nemen) te krijgen.

Als een antigeentest een negatief resultaat toont en u hebt kan de reden te geloven u het virus (wegens symptomen of blootstelling) hebben, kan uw arts tot een moleculaire test opdracht geven om de resultaten te bevestigen.

 

2) Welke tests zijn meer nauwkeurig?

Geen test is 100% nauwkeurig, maar de moleculaire tests worden beschouwd als om nauwkeuriger dan de antigeentests, volgens beschikbaar onderzoek.
Volgens FDA, kan een antigeentest „geen actieve coronavirusbesmetting definitief uitsluiten,“ maar de positieve resultaten zijn hoogst nauwkeurig „“ (de negatieve resultaten kunnen een bevestigingstest vereisen).
Het Harvard Medical School schreef in Augustus dat het gemelde tarief valse negatieven met het moleculaire testen zoals 2% zoals 37% zo laag en zo hoog is. Een moleculaire test die een diepe neuszwabber gebruiken zal minder valse negatieve resultaten dan steekproeven van keelzwabbers hebben of speeksel, zeggen zij.
Voor antigeen het testen, merkte Harvard op dat het gemelde tarief valse negatieve resultaten zo hoog kan zijn zoals 50%, maar dat FDA de autorisatie van het noodsituatiegebruik voor een nauwkeurigere antigeentest heeft verleend.
In het algemeen, enkele kwesties die de nauwkeurigheid van een test kunnen beïnvloeden omvatten het ondoeltreffende zwabberen, verontreiniging of mishandelen van de steekproef, of problemen met de testende chemische producten, volgens FDA.

 

3) Who voor covid-19 moet worden getest?
Vanaf de Richtlijn van de Minister: Covid-19: De het Toezicht het Testen en Toegang van het langdurige zorghuis tot Huizen (de Richtlijn van de Minister) efficiënt Januari 8, 2021, alle personeel, studentenplaatsing en vrijwilligers die in langdurige zorghuizen moeten werken regelmatig overeenkomstig de Richtlijn van de Minister worden getest, tenzij de uitzondering voor individuen die eerder laboratorium hebben gehad bevestigde covid-19 van toepassing zijn. De controlevereisten in de Richtlijn van de Minister omvatten alle individuen die in langdurige zorghuizen werken die zijn: • Personeel zoals die in het Akte van Langdurige zorghuizen, 2007 wordt bepaald • Vrijwilligers zoals die in het Akte van Langdurige zorghuizen, 2007 worden bepaald • Studentenplaatsing, die om het even welke persoon betekenen die in het langdurige zorghuis werken als deel van een klinisch plaatsingsvereiste van een onderwijsprogramma van een hogeschool of een universiteit, en wie niet de definitie van „personeel“ of ontmoet zich in het kader van het Akte van Langdurige zorghuizen, 2007 „aanmelden“. De Richtlijn van de Minister omvat ook extra en documentatie controlevereisten voor algemene bezoekers, verzorgers en steunarbeiders.

 

4) Als de antigeentests minder nauwkeurig zijn, waarom zouden wij hen gebruiken?
De deskundigen zeggen de waarde in de snelle antigeentests in de frequentie van het testen eerder dan de nauwkeurigheid is, met het herhaalde geadviseerd testen. Volgens Wetenschap, die valse test negatief in een antigeen twee krijgen of drie keer op een rij is zeldzaam. Deze strategie stelt met het NPR hierboven vermelde rapport op, dat dagelijks het testen van die op zeer riskante gebieden zou aanwenden.

 

5) Wanneer zou u Dewei COVID-19 Ag Snelle Test moeten uitvoeren?
De COVID-19 Ag Snelle test zou NIET voor diagnose van besmetting moeten worden gebruikt covid-19. Aan om het even welk individu dat symptomatisch zijn zou of een contact van een bevestigd geval aan hun Gezondheidszorgverlener, een beoordelingscentrum, of deelnemend vergunning gegeven communautair laboratorium moeten worden opdracht gegeven om PCR naar het testen te streven.

 

Van het het Pakketpoct Covid Antigeen van het huisgebruik de Individuele Uitrusting van de de Zwabbertest Snelle 0Van het het Pakketpoct Covid Antigeen van het huisgebruik de Individuele Uitrusting van de de Zwabbertest Snelle 1

Van het het Pakketpoct Covid Antigeen van het huisgebruik de Individuele Uitrusting van de de Zwabbertest Snelle 2

 

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708