Bericht versturen
products

Nasopharyngeal Neus van de RNAisolatie van de Zwabbersteekproef uitrustingen van Kit Magnetic Bead Reagent

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO,CE,CFDA,FDA
Modelnummer: Dw-80007
Min. bestelaantal: 5000 eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 50tests/box, 100tests/box
Levertijd: in 10 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 200.000 eenheden/Dag
Gedetailleerde informatie
Gebruik: Covid-19 RNAextractie Steekproef: Neus Nasopharyngeal Zwabbersteekproef
Vervaldag: 12Months Opslag: Kamertemperatuur
Type: Beschikbaar Geautomatiseerd: Zowel kunnen de Geautomatiseerde als Handuitrustingen worden aangeboden
Hoog licht:

chemistry analyzer reagents

,

human biochemistry reagents


Productomschrijving

Nasopharyngeal RNAisolatie Kit Magnetic Bead van de Zwabbersteekproef

 

Wij kunnen zowel de hand als autouitrustingen van de extractiereagens aanbieden!

 

[Hand de Uitrustingstoepassing van de RNAisolatie]

Het wordt gebruikt voor nucleic zurenisolatie, verrijking en reiniging. De verwerkte producten kunnen voor klinische diagnose in vitro worden gebruikt.

 

[Hand de Uitrustingsbelangrijkste onderdelen van de RNAisolatie]

Component 48 preps 96 preps Enige Testconsumptie
GROOTTE QTY GROOTTE QTY
Behoudsoplossing 600μL 48 600 μL 96 600μL
3ml 48 3ml 96 voor neuszwabbersteekproef
Reactieoplossing 1.5ml 2 6ml 1 50μL
Magbeadsoplossing 30ml 1 60ml 1 600μL
Spoeling 60ml 1 120ml 1
Eluent 1.5ml 2 6ml 1 50μL

 

[Handrnaisolatie Kit Principle]

Dit product verstrekt een eenvoudige, snelle en efficiënte methode om DNA/RNA uit steekproef te halen. Het unieke „Minder reagens door hogere nauwkeurigheid“ systeem laat het nucleic zuur in lysate toe om te zijn efficiënt en specifiek binded aan magbeads. Het verkregen nucleic zuur heeft hoge zuiverheid, stabiele kwaliteit, en is vrij van proteïne, nuclease en andere verontreinigende stoffen en inhibitors. Het kan op diverse conventionele verrichtingen, met inbegrip van PCR, fluorescentie kwantitatieve PCR en andere experimenten worden toegepast.

 

[De de Handopslag & Houdbaarheid van de Extractieuitrusting]

  • 12 maanden houdbaarheid in Kamertemperatuurvoorraad 4-30°C vóór open pakket.
  • 7 dagenhoudbaarheid bij - 20°C na extractie.

[Steekproefvereisten]

Toepasselijke Steekproeven: Geheel bloed, weefselhomogenate, zwabber, serum, plasma, broncho-alveolaire lavagevloeistof en andere lichaamsvloeistoffen zonder cellen.

 

[Hand de Steekproefvereisten van de Extractieuitrusting]

  • Steekproeftypes: Vloeibare steekproeven zoals serum, plasma, nasopharyngeal zwabber, de vloeistof van het celbehoud, weefselvloeistof, urine en afscheidingen.
  • Steekproefinzameling: Verzamel steekproef via routinemethode.
  • Steekproefbehoud en vervoer: De verzamelde steekproeven kunnen voor nucleic zuurextractie onmiddellijk worden gebruikt, of bij -20℃ voor behoud op lange termijn worden opgeslagen. Verhinder freeze-thaw cycli. De steekproeven zouden in verzegelde koelere doos of storaxschuimdoos met ijsverbinding moeten worden vervoerd.

[Handextractie Kit Operation Procedure]

Te doen dingen alvorens te beginnen: Meng alle reagentia en keer zacht keer v3o3or gebruik om 3-5. Schud de fles die Magbeads-Opschortingsoplossing en draaikolk bevatten 2 minuten (vóór eerste gebruik) of 1 minuut (vóór verder gebruik) om ervoor te zorgen dat magbeads volledig v3o3or gebruik opnieuw uit worden gesteld.

1. Breek de het testen zwabber in de buis met Behoudsoplossing, verzegel de buisdekking en verwarm het in 60°C voor 20mins.

2. Neem het zwabberhoofd, voeg 50μL Reactieoplossing en mengeling toe, dan voeg 600 μL Magbeads oplossing toe, verzegel de buisdekking en meng het zacht door mixer voor 10-15mins in kamertemperatuur.

3. De gebruiksmagneet om magbeads aan te trekken, giet de bovendrijvende substantie en verlaat de precipitatie in de buis.

4. Voeg Spoeling 600 μL in buis toe aan was en meng me voor 5seconds, dan gebruiksmagneet om magbeads aan te trekken opnieuw, deze verrichting één keer herhalen, dan gebruiksvacuümpomp om de bovendrijvende substantie weg te zuigen. Verzegel de buisdekking en verwarm het in 100℃ voor 1 min of wacht tot het droog is.

5. Voeg 30~50μL-Eluent toe om het nucleic zuur van magbeads te wassen, verwarm de buis in 60℃ om elution te versnellen. Neem de bovendrijvende substantie als malplaatje aan PCR analyse.

Nasopharyngeal Neus van de RNAisolatie van de Zwabbersteekproef uitrustingen van Kit Magnetic Bead Reagent 0Nasopharyngeal Neus van de RNAisolatie van de Zwabbersteekproef uitrustingen van Kit Magnetic Bead Reagent 1Nasopharyngeal Neus van de RNAisolatie van de Zwabbersteekproef uitrustingen van Kit Magnetic Bead Reagent 2

Contactgegevens
Sherry

Telefoonnummer : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708