products

De de Reagentiaverdunner van Horiba ABX van de bloedtelling van cellen/Lyse/spoelt de Micro- Reeks van Pentra

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dewei
Certificering: ISO, CE, CFDA
Modelnummer: Dwx-50607
Min. bestelaantal: 500 eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 20L, 400ml, 1L, 500ml
Levertijd: in 20 dagen
Betalingscondities: L/C, D/P, Western Union
Levering vermogen: 20,000L/Day
Contact nu
Gedetailleerde informatie
certificaat: ISO, CE, CFDA Oorsprong: China
Type: De verdunner, Lyse, spoelt Houdbaarheidsperiode: 24 maanden
Hematologiemodel: 5 deel Pentra 80 Gebruik: Klinisch Laboratorium

Productomschrijving

De de Reagentiaverdunner van Horiba ABX van de bloedtelling van cellen/Lyse/spoelt de Micro- Reeks van Pentra

 

Bestemming
Om voor bloedtelling van cellen, het rangschikken, en WBC-differentiatie, hemoglobinebepaling op ABX (Horiba) Pentra worden gebruikt 80 Analysatoren van de 5 Delenhematologie.

Beperkingen van Opsporingsmethode

Als de temperatuur van de reagens uit de gespecificeerde waaier is, kunnen de de metingsparameters van het specimen abnormaal lijken. Als in deze voorwaarde, te bevestigen gelieve de metingsparameters met de de microscopiemethode. Gelieve te verwijzen naar het handboek van de instrumentenverrichting voor details.

Opslag

Het product zou in 2℃-35℃ moeten worden opgeslagen en de opslagperiode is 2 jaar. Na het openen van de fles, wordt het gebruikt in 15℃-30℃, en de geldigheidsperiode is 60 dagen.

 

Specificatie

ABX PENTRA 80
Kat. Nr Beschrijving Pakgrootte
Dwx-50607 Verdunner-p 20L
Dwx-50608 LYSE-Α 400ml
Dwx-50609 Lyse-BASO 1L
Dwx-50610 Lyser-EO 1L
Dwx-50611 Spoeling-p 1L
Dwx-50612 Schoon-p 500ml

 

 

De de Reagentiaverdunner van Horiba ABX van de bloedtelling van cellen/Lyse/spoelt de Micro- Reeks van PentraDe de Reagentiaverdunner van Horiba ABX van de bloedtelling van cellen/Lyse/spoelt de Micro- Reeks van Pentra

 

 

Aandacht

1. Dit product is een diagnostischee reagens in vitro;

2. Besteed aandacht aan verbinding en verhinder verontreiniging;

3. Lees de instructies zorgvuldig v3o3or gebruik, en zou moeten ophouden gebruikend hen wanneer zij de geldigheidsduur overschrijden;

4. Als het product bevriest, zou het volledig moeten bij kamertemperatuur worden ontdooid en na zich het mengen worden gebruikt.

5. De afvalvloeistof, het afval, de overblijvende producten en de behandeling van vervuilde verpakkingsmaterialen, gelieve te voldoen aan lokale verordeningen;

6. Het is strikt verboden om contact met ogen en huid te eten en te vermijden. Contacteer eens uw ogen en huid, gelieve te maken onmiddellijk met overvloed van water schoon en te streef naar medisch advies.

 

Zal de productkwaliteit met verschillende temperatuur veranderen?

De normale weerverandering zal niet het gebruik van het product beïnvloeden. Als de reagentia voor lage temperatuur bevriezen, terugkerend het naar kamertemperatuur maak het ijs volledig smelten en de producten kunnen normaal worden gebruikt. Ensurind de ijssmelting volledig anders het kan stagnatie veroorzaken. De opslagtemperatuur van hematologiereagentia is 2-35 graden, en de biochemische reagentia vereisen 2-8 graden, als niet de geldigheid van producten zal verkorten.

Contactgegevens
Sherry

WhatsApp : +008615267039708